Aangepaste dienstverlening i.v.m. Corona virus

Lees hier wat je moet weten

Onze aangepaste dienstverlening

We houden in de basis de richtlijnen aan van het RIVM. Dit betekent dat we zoveel mogelijk thuiswerken. Betekent dit dat alles stil komt te staan? Nee. Hieronder lichten we kort toe hoe we onze dienstverlening zoveel mogelijk Corona-proof hebben gemaakt voor jou als klant. Komt ie:

  • We schudden geen handen. Niet leuk, wel noodzakelijk.
  • Langskomen in ons Servicepunt is tijdelijk alleen mogelijk als je vooraf een afspraak hebt gemaakt. Daarnaast is een mondkapje verplicht, willen we je vragen bij binnenkomst je handen te desinfecteren en natuurlijk gepaste afstand te houden. Plan je afspraak hier in.
  • Hebben we een afspraak staan? Dan zetten we die om naar een afspraak op afstand via Webex. Als het echt op locatie moet overleggen we dit met je.
  • Wijzigingen en storingen in systemen doen we zoveel mogelijk op afstand. Kan het niet anders? Dan nemen we contact met je op om te overleggen.
  • Loopt er nu een project of gaat dit binnenkort spelen? De projectleider neemt hierover contact met je op. We bepalen per project hoe we dit het beste kunnen oppakken.

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over onze aangepaste dienstverlening? Klik hier.