Netwerk as a Service

Voor jou als IT Manager creëert de enorme groei van apparaten, apps en data de behoefte aan een veilige netwerkinfrastructuur, die meegroeit en goed te beheren valt. Wij bieden je een next generation netwerk. Zo ben jij volledig ontzorgd en klaar voor de toekomst!

Voor jou als IT Manager creëert de exponentiële groei van apparaten, apps en data de behoefte aan een netwerkinfrastructuur die veilig is, mee kan groeien en goed te beheren valt. Wij bieden je het antwoord. Een next generation netwerk. Van een passief hardware gedreven netwerk naar een intelligent, software gedreven netwerk wat elke dag bijleert. Een netwerk waar je niet inlevert op functionaliteiten in de loop der jaren, maar er steeds nieuwe functionaliteiten bij krijgt. We geloven er namelijk in dat techniek voor je moet werken. Quanta Costa? Ook dat hebben we heel eenvoudig en voorspelbaar gemaakt: Netwerk as a Service (NaaS). Een vaste prijs per maand waar alles in zit. Komt ie:

  • volledig beheer van het netwerk
  • flexibel op- en afschalen van netwerkcomponenten
  • continue monitoring

Netwerk en security in één geïntegreerde omgeving

Wij bieden je een volledig cloud-managed netwerkoplossing voor zowel WiFi, switching, security, WAN optimalisatie en Mobile Device Management. Volledig geïntegreerd voor optimale visibility. Dit is essentieel. Want wil je kunnen detecteren wat er gebeurt in je netwerk, moet je ook alle componenten aan elkaar kunnen verbinden waar de data over heen gaat. Naast visibility zorgen we ook voor een secure netwerk. Met de zelflerende security systemen herkennen we bekende en onbekende bedreigingen en gooien binnen no-time een goede verdediging op. Zo voorkom je rake klappen en het risico dat je omgeving technisch K.O. gaat.

Wat doen we voor je ?

Voor een vast bedrag per maand halen we de druk van je schouders en zorgen we voor:

  • het continu monitoren van je netwerkinfrastructuur. Zo heb je een NOC as a Service!
  • up-to-date firmware. Enorm belangrijk voor een veilige omgeving
  • een vast aanspreekpunt voor al je vragen
  • proactieve support bij storingen. We melden dus geen storing, we bellen je om te vertellen dat het is opgelost 😉
  • een periodieke healthcheck van je omgeving, waarbij we je overzichtelijke rapportages leveren. Zo blijf jij aangehaakt bij netwerkperformance
  • hardware uitbreiding en vervanging
  • updates over nieuwe features en wijzigingen in je omgeving

Start met ontwikkelen, stop met netwerkbeheer

In de huidige vorm heeft IT een behoorlijke kluif aan het netwerkbeheer. Met de toenemende complexiteit van het IT landschap zal dit niet minder worden en niet gemakkelijker. Als MKB’er beschik je vaak niet over een IT team wat hier een goed antwoord op heeft. Dat is niet omdat IT’ers niet kundig zijn, maar omdat het veel kennis vraagt. Per netwerkcomponent weer andere CLI’s. Zie die kennis maar eens up to date te houden. Wij nemen dit daarom uit handen voor je. De tijd en het budget dat je hiermee bespaart kan je stoppen in het ontwikkelen van IT voor de business. Dit is ook hoognodig met de digitale transformatie die aan de voordeur bonkt van iedere onderneming. Guus Meeuwis zou het bezingen als ‘Pompen of verzuipen’.

Integrale security

Met bovenstaande hebben we samen met jou alles tot in de puntjes geregeld in je netwerk. Maar hoe zit het met je mobiele devices in dat leuke koffietentje, onderweg of thuis? Werken doen we tenslotte overal. Met onze add-on zorgen we voor integrale security en ben je zowel binnen als buiten je netwerk beveiligd op DNS-niveau. Een stap die veel wordt vergeten. Nodig? Ach… er worden dagelijks een kleine 150 biljoen DNS-verzoeken gecontroleerd en 30 biljoen threats geblokkeerd. Mag geen naam hebben 😉

Hoe goed is jouw kennis op het gebied van veiligheid en beheer? En is jouw kennis up to date? Test je kennis met deze quiz.

Netwerk as a Service kennissessie bijwonen?

Wil jij in 1,5 uur bijgepraat worden over het netwerk van morgen? Meld je dan nu aan!

Meld je aan