Dag DB Telecom, hallo DB+

Een nieuwe naam, maar we zijn nog steeds ons nuchtere zelf hoor.

Aah, december. Een maand waarin je anderen wilt verrassen. In de vorm van gedichten bijvoorbeeld, of cadeaus onder de boom. Of je doet er een schepje bovenop en verrast iedereen met een nieuwe naam. En ach, doe ’s gek, een compleet nieuwe stijl. Dat is wat wij gedaan hebben.

Maar da’s logisch

DB Telecom bestaat al 22 jaar. En in die 22 jaar hebben we een reusachtige ontwikkeling doorgemaakt. Onze nieuwe naam is het logische resultaat van deze ontwikkeling. Je zou kunnen zeggen dat het er dus eigenlijk al 22 jaar aan zat te komen.

Toen we in 1995 begonnen was het sleutelwoord ‘betrokken’. Dat is in 2017 nog steeds zo en dat gaat in 2018 ook niet veranderen. Maar het woord telecom zijn we inmiddels wél ontgroeid.

Stapje extra

Daar staat tegenover dat ‘het DB-gevoel’ alleen maar sterker is geworden. Wat dat gevoel precies is wordt steeds duidelijker. En wat ons drijft ook. Noem het volwassen worden.

Als je dat gevoel per se in een hokje wil stoppen, dan heet dat hokje ‘een stapje extra’. In alles wat we doen net even wat meer doen. Gewoon omdat we enthousiast zijn over ons werk. En omdat we oprecht betrokken zijn. Klanten verbinden met de rest van de wereld. Dat is onze tak van sport. En zoals het een echte atleet betaamt willen we daarin steeds beter worden.

Tel dit allemaal bij elkaar op en zie daar: een plus. DB+ dus. Meer dan telecom.
Bekijk de video en klik gerust eens rond.