Iedere dag een beetje beter

We willen het iedere dag een beetje beter doen. Dat is wat we jou beloven. Daar kan een ISO-certificering niet bij achterblijven.

We willen het iedere dag een beetje beter doen

Elke dag een beetje beter. Dat is wat we jou beloven. Om die structurele verbetering waar te maken hebben we jarengeleden DB Optimaal in het leven geroepen. Een groep DB+’ers die ervoor zorgt dat goede ideeën niet op de plank blijven liggen maar ermee aan de slag gaat. Zo is onze zogenaamde verbeterhartslag ontstaan. Eén van die goede ideeën was het behalen van de ISO-certificeringen. En raad eens…? Het is gelukt.

Yes, wij hebben ze in huis!

Met vlag en wimpel zijn wij september 2019 geslaagd voor de certificeringen ISO9001 en ISO27001. Zwaargewichten als we het hebben over normen op het gebied van informatiemanagement en kwaliteit.

In het kort: ISO 9001

De wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. ISO 9001 eist betrouwbare processen die leveren wat de klant verwacht en daar continu in verbeteren.

In het kort: ISO 27001

Dé norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met ISO 27001 zijn eisen aan informatiebeveiliging vastgelegd en beperken we de informatiebeveiligingsrisico’s.

What's in it for you?

 • Klantgegevens optimaal beveiligd

  Natuurlijk voldeden we al aan de AVG maar nu zijn deze maatregelen bekroond met de ISO-certificeringen. Zo is ons netwerkinfrastructuur optimaal beveiligd en monitoren we dit met Cisco Meraki en Umbrella. En werken we met rechtenbeheer zodat niet iedere medewerker bij klantinformatie kan.

 • Risicobeperking

  Continu online zijn, brengt ook de nodige beveiligingsrisico’s met zich mee. En laten wij dit soort risico’s nou net niet kunnen gebruiken. De ISO 27001 certificering laat zien dat we maatregelen hebben genomen om informatiebeveiligingsrisico’s te verkleinen en incidenten te voorkomen. Denk hierbij aan het vastleggen van een malware infectie procedure, werken met 2FA, MDM en optimale netwerkmonitoring.

 • Werken met betrouwbare leveranciers

  We gaan niet zomaar met iedereen in zee. Onze strategische leveranciers beoordelen we aan de hand van 20 punten. Hiermee beloven we je dat we samenwerken met partners waar je van op aan kunt.

 • Uitgebreide maatregelen datalekken

  We nemen je privacy serieus. Daarom hebben we de puntjes op de i gezet in onze datalekprocedure, zodat we snel en kundig handelen in het geval van een lek. Maar nog veel belangrijker: onze organisatie is ingericht op het voorkomen van een datalek. Want zoals een oud gezegde luidt ’voorkomen is beter dan genezen’. Denk aan een beleidsdocument, organisatie brede ISO werkwijze, een standaard verwerkersovereenkomst en ons privacybeleid.