ISDN stopt. Tijd voor actie!

  • ISDN
  • 1 min leestijd
  • 05 december 2018
Michael
Frazer Meer over Michael

Bellen. Het is zo vanzelfsprekend. Maar iedereen die dit nog op basis van ISDN 1 en 2 doet kan per 1 september 2019 niet meer bellen of gebeld worden. KPN stopt op die datum met deze dienst. Je hebt er vast eerder al iets over gehoord. Waarschijnlijk leek de uitfasering van ISDN toen nog erg ver weg, maar het is nu echt tijd om stappen te ondernemen. Ik vertel je graag welke dit zijn.

Now or never

Nee, het heeft niets te maken met het programma van Rolf Wouters. Wat ik bedoel is dat de planning voor het omzetten naar een alternatieve oplossing snel vol loopt. Niet alleen bij ons, maar ook bij providers. Er zijn namelijk nogal wat klanten die nog op ISDN zitten. Tijd om een keuze te maken voor een goed alternatief, zodat je na 1 september 2019 gewoon nog kunt bellen.

Wat zijn de ISDN alternatieven?

Er zijn natuurlijk meerdere wegen die naar Rome leiden. In deze video licht ik graag meer toe over de ISDN alternatieven in de markt. Liever lezen? We hebben de alternatieven ook voor je uitgewerkt. Een veel gekozen alternatief is Cloud telefonie. Wil je meer weten over Cloud telefonie. Klik hier en download de whitepaper. We hebben alle belangrijke punten voor je op een rij gezet.

Belangrijk: kijk wat er nog meer op je ISDN verbinding draait

Vaak zie ik dat bedrijven ook andere toepassingen hebben draaien op de ISDN verbinding. Denk hierbij aan alarm, deurintercom, lift, fax etc. Contact deze leveranciers alvast en bespreek welke oplossing zij kunnen bieden ter vervanging van ISDN.

Cloud telefonie in een whitepaper

80% van het bedrijfsleven stapt over op Cloud telefonie. Een oplossing die je zeker onder de loep wilt nemen. Met deze whitepaper helpen we je graag een handje in de oriëntatie en nemen we je mee in een aantal belangrijke aandachtspunten.

Whitepaper cloud telefonie aanvragen

Michael Frazer

Vragen?

laat het Michael weten

Interessant?

laat het anderen weten