ISDN stopt. Tijd voor actie!

  • ISDN
  • 1 min leestijd
  • 05 december 2018
Michael
Frazer Meer over Michael

Bellen. Het is zo vanzelfsprekend. Maar iedereen die dit nog op basis van ISDN 1 en 2 doet kan per 1 september 2019 niet meer bellen of gebeld worden. KPN stopt op die datum met deze dienst. Je hebt er vast eerder al iets over gehoord. Waarschijnlijk leek het toen nog erg ver weg, maar het is nu echt tijd om stappen te ondernemen. Ik vertel je graag welke dit zijn.

Now or never

Nee, het heeft niets te maken met het programma van Rolf Wouters. Wat ik bedoel is dat de planning voor het omzetten naar een alternatieve oplossing snel vol loopt. Niet alleen bij ons, maar ook bij providers. Er zijn namelijk nogal wat klanten die nog op ISDN zitten. Tijd om een keuze te maken voor een goed alternatief, zodat je na 1 september 2019 gewoon nog kunt bellen.

Wat zijn de alternatieven?

Er zijn natuurlijk meerdere wegen die naar Rome leiden. In deze video licht ik graag meer toe over de alternatieven in de markt.

Belangrijk: kijk wat er nog meer op je ISDN verbinding draait

Vaak zie ik dat bedrijven ook andere toepassingen hebben draaien op de ISDN verbinding. Denk hierbij aan alarm, deurintercom, lift, fax etc. Contact deze leveranciers alvast en bespreek welke oplossing zij kunnen bieden ter vervanging van ISDN.

Kennissessie ISDN stopt, wat nu?

Wil jij in 1,5 uur bijgepraat worden over de alternatieven voor ISDN? Meld je aan!

Meld je aan voor de kennissessie

Michael Frazer

Vragen?

laat het Michael weten

Interessant?

laat het anderen weten