Klaar om de aanval tegen te gaan?

Wil je alleen nog weten hoe? Ontdek tijdens onze kennissessie Beveiligen en Beheren hoe jij je kunt beschermen tegen de online dreigingen vandaag de dag.

Volgens onderzoek bestaan er twee type bedrijven. Bedrijven die weten dat ze gehackt zijn en bedrijven die het niet weten. Cybercrime groeit nog elke dag. Je hoeft er zelfs geen IT kennis meer voor te hebben. Wie wil, kan voor een paar euro een aanval kopen op het darkweb. Daarom is het zo belangrijk dat je werk maakt van de online veiligheid van jouw organisatie.

Wat kun je verwachten?

We hebben 2 sprekers uitgenodigd met de nodige kennis op dit gebied. Wie? We stellen ze graag alvast voor:


Jesper Schmidt, Partner Manager bij Blaud
Met de inzet van Mobile Device Management kan je smartphones en tablets eenvoudig en veilig beheren. Onderwerpen die tijdens deze interactieve sessie van Jesper aan bod komen zijn onder meer:
– Wat is MDM?
– Waarom heeft mijn organisatie MDM software nodig?


Jeroen Melis, Partner Security Sales Specialist bij
Cisco
Waar vroeger de nadruk lag op perimeter beveiliging is tegenwoordig de endpoint en applicatie belangrijker geworden. Hoe houd je controle op endpoints die zich buiten de kantoormuren bevinden terwijl je toch de door de medewerkers gebruikte applicaties op een goede manier wil aanbieden? En hoe creëer je inzicht in wat er daadwerkelijk op je netwerk en daarbuiten gebeurt? Turn the Lights On!

Wanneer
Nog niet bekend.

Waar
DB+ Naaldwijkseweg 100 in Wateringen

Natuurlijk zorgen we voor een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje. Onze kennissessie is uiteraard geheel kosteloos.

Inschrijven
Je kunt je niet meer inschrijven voor deze kennissessie.

Ervaringen van andere deelnemers

met een gemiddelde beoordeling van een 8,4

  • Goede sprekers, fijne sfeer. Dank voor de organisatie!
  • Frisse benadering van onderwerpen die doorgaans nogal zwaarder te verwerken zijn. Dit deels door de manier van het inzetten van de content en de stijl van presenteren. Daarnaast interessant met een paar simpele richtlijnen om mee aan de slag te gaan.
  • Leuke kennissessie, zeker een aanrader!