Kennissessie Mobile Device Management

Is het beheer van jouw smartphones en tablets al helemaal AVG proof? De oplossing Mobile Device Management bied je een antwoord. Meld je aan voor de kennissessie.

Het beheer van smartphones en AVG. Waar sta jij?

Voorjaar 2018 stond in het teken van de AVG wetgeving. Het heeft ook jou vast bloed, zweet en tranen gekost om 25 mei 2018 helemaal AVG proof te zijn. Die periode ligt alweer achter ons en gelukkig kan jij nu met een gerust hart zeggen dat je AVG ready bent… Toch? Of moet er links en rechts toch nog wat gebeuren?

Als het gaat om het beheer van smartphones in de organisatie zien we dat veel bedrijven nog stappen moeten nemen. Dit terwijl juist hier veel persoonsgegevens op staan of via worden verstuurd. Als organisatie ben je dan ook verplicht om hier de juiste stappen in te nemen. Met de inzet van Mobile Device Management kan je smartphones en tablets eenvoudig en veilig beheren.

Schrijf je in voor de kennissessie Mobile Device Management

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Mobile Device Management? Schrijf je dan in voor de kennissessie. Onderwerpen die tijdens deze interactieve sessie aan bod komen zijn onder meer:

  • Wat is MDM?
  • Waarom heeft mijn organisatie MDM software nodig?
  • Hoe kan MDM bijdragen aan het AVG / GDPR beleid binnen ons bedrijf?

Natuurlijk zorgen we voor een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers. Na afloop is er ook de gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje. Onze kennissessie is uiteraard geheel kosteloos.

Wanneer
Datum volgt nog

Waar
DB+ Naaldwijkseweg 100 in Wateringen

Meld je aan

en zorg dat je er bij bent

Ervaringen van andere deelnemers

met een gemiddelde beoordeling van een 8

  • Een erg informatieve kennissessie
  • Een prima kennissessie met een quick overview m.b.t. Mobile Device Management