Kennissessie MDM

Binnen organisaties worden er meer en meer mobiele apparaten gebruikt. Het beveiligen van bedrijfsinformatie, het snel beschikbaar maken van functionaliteiten en het efficiënt beheren van devices wordt daarmee steeds belangrijker. Hoe? We praten je graag bij in onze kennissessie.

Meld je aan

Is jouw bedrijfsinformatie veilig?

Het beheren en beveiligen van bedrijfsinformatie is een hot topic. Vaak is dit binnen het bedrijf wel goed geregeld. Maar hoe zit het eigenlijk met het beheer van smartphones? We zien dat veel bedrijven hier nog stappen in moeten nemen. Dit terwijl juist hier veel persoonsgegevens op staan of via worden verstuurd. Als organisatie ben je dan ook verplicht om hier de juiste stappen in te nemen. Met de inzet van Mobile Device Management kan je smartphones en tablets eenvoudig en veilig beheren.

Schrijf je in voor de kennissessie Mobile Device Management

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Mobile Device Management? Schrijf je dan in voor de kennissessie. Onderwerpen die tijdens deze interactieve sessie aan bod komen zijn onder meer:

  • Wat is MDM?
  • Waarom heeft mijn organisatie MDM software nodig?
  • Hoe kan MDM bijdragen aan het AVG / GDPR beleid binnen ons bedrijf?

Natuurlijk zorgen we voor een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers. Na afloop is er ook de gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje. Onze kennissessie is uiteraard geheel kosteloos.

Wanneer
Nieuwe datum volgt binnenkort

Waar
DB+ Naaldwijkseweg 100 in Wateringen

Meld je aan

en zorg dat je er bij bent

Ervaringen van andere deelnemers

met een gemiddelde beoordeling van een 8

  • Een erg informatieve kennissessie
  • Een prima kennissessie met een quick overview m.b.t. Mobile Device Management