Kevin van der Sande

Algemeen Directeur

Was een baan in de IT en telecom altijd mijn droombaan? Nu zou het antwoord ‘ja’ leuk zijn voor het verhaal. Maar eigenlijk wilde ik vroeger brandweerman worden. Na enorm leuke jaren bij de jeugdbrandweer ben ik via een omweg in de telecom terecht gekomen. Toch heeft het in de kern nog wel wat overeenkomsten met mijn functie als Algemeen Directeur. Zo loop ik niet weg als er een brandje geblust moet worden, help ik graag mensen en staat teamwork voorop.

Centraal in dit alles staat werken vanuit betrokkenheid. Een stapje verder gaan voor klanten en collega’s. En als je elke keer dat stapje extra wilt maken is het belangrijk dat je organisatie vitaal is. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is dat je lekker in je vel zit. Met ons Vitaalprogramma zetten we hier vol op in bij onze eigen organisatie. Ik vind het leuk om deze kennis te delen en andere bedrijven hiermee te inspireren. Het resultaat hiervan is een Vitaalplatform met 25 bedrijven die kennis uitwisselen.

Ik haal enorm veel energie uit m’n werk, maar mijn gezin is essentieel om in balans te zijn. Ik fiets graag met mijn meiden, wandel voor het werk en sta met regelmaat op de yogamat. Daarbij is fietsen ook nog een passie. Al jarenlang maak ik met 17 fietsvrienden van de Blue-Train mooie ritten met ongekend plezier onderling. Een trip die mij nog altijd bijstaat is een 7-daagse mountainbiketocht door de Dolomieten in Italië. Onvergetelijk.