Linda van der Horst

Marketing & Communicatie

Ik verzorg de informatievoorziening intern en andere diverse werkzaamheden binnen het team Marketing en Communicatie. Heel afwisselend en een uitdaging om de informatievoorziening goed te laten verlopen zodat iedereen bij DB+ hier profijt van heeft. Ik vind het daarnaast erg leuk om bezig te zijn met de 9+ klantbeleving en de uitstraling van DB+ naar buiten. Binnen ons team zorg ik voor vrolijke energie. Ik sta aan als ik er ben.

DB+ is continu in ontwikkeling, bezig met hoe dingen beter kunnen. Het is heel leuk om in een bedrijf te werken waar altijd wordt nagedacht en veel wordt georganiseerd. We hebben ook nog eens een fantastisch leuk team. Dit maakt het voor mij compleet!

Naast het werk zit ik ook niet stil. Ik trek er graag op uit met mijn gezin. Lekker zwemmen, naar het strand of de dierentuin. Verder vind ik het ook maar al te gezellig om samen met vrienden te eten en borrelen. En om dit toch al uitdagende programma af te toppen, sta ik ook elke week op de tennisbaan. Ontspannen een balletje slaan om vervolgens even bij te kletsen met een wijntje.