Maud Dalberger

Medewerker klantonderzoek en analyse

Terug van weggeweest! Na een jaar werkzaam geweest te zijn bij DB+ heb ik een wereldreis gemaakt met mijn vriend. In 11 maanden zijn we door 12 landen gereisd. Wat mijn hoogtepunt was? Dat zijn er teveel om op te noemen. Maar mijn grootste prestatie was toch wel het behalen van mijn duikbrevet. En dat ging niet zonder slag of stoot. Uiteindelijk heb ik het nog één kans gegeven en ben ik alsnog geslaagd. Tijdens de reis hebben we dan ook veel mooie duiken mogen maken.

Na mijn reis ben ik weer teruggekeerd bij DB+. Niet meer in het Servicepunt maar als Medewerker klantonderzoek en analyse. Een leuke en nieuwe uitdaging voor mij waarbij ik de afwisseling tussen klantencontact en administratieve werkzaamheden erg leuk vind. Ik ga met veel plezier naar werk, mede door mijn leuke en gezellig collega’s!

Buiten werktijd kun je mij vinden op het strand of in de bioscoop. Maar ook koffie drinken in een leuk tentje, sporten en languit op de bank liggen behoren tot mijn favoriete activiteiten. Dit laatste graag in combinatie met een theetje en een goede serie.