Roel Helleman

Commercieel Directeur

Ik ben Commercieel Directeur bij DB+. En wat doe je dan zoal? Mijn missie is heel duidelijk: met de teams Sales, Marketing, Logistiek en het Servicepunt zorgen voor een lach op het gezicht bij de klant. Ik ben echt een ambassadeur van de 9+ klantbeleving. Dit zie je te weinig bij bedrijven. De grootste, de beste en marktaandeel zijn vaak de enige begrippen die je hoort bij bedrijven. Het woord klant komt te weinig voor, terwijl dit bij elke medewerker het vertrekpunt zou moeten zijn. Ik krijg er een kick van om de strategie te bedenken die hiervoor zorgt en samen met de teams de doorvertaling te maken. Creativiteit is hierbij mijn sterke competentie. Ik pak het graag net wat anders aan dan gemiddeld. Gemiddeld zijn is namelijk niet leuk. Een uitdaging ga ik ook zeker niet uit de weg… gooi mij maar in het diepe.

Werk ik dan alleen maar? Nee hoor, in mijn vrije tijd rock ik er lekker op los met m’n band, vind je mij geregeld in de sportschool en bekijk vaak als ‘assistent trainer’ de wedstrijden van Feyenoord.

Wil je meer weten over onze aanpak op klantbeleving, napraten over de wedstrijd van afgelopen weekend of heb je muzikale tips? Mail me gerust!