Geschiedenis

DB+ is in 1995 gestart als winkel in Naaldwijk en is uitgegroeid tot waar het nu staat. We blikken terug in de tijd.

De DB in DB+ zijn de initialen van Dennis Beekhuizen. Met een paar duizend gulden op zak begon hij in 1995 z’n eerste bedrijf (toen nog de naam DB Telecom). Een winkel in Naaldwijk, met faxen, antwoordapparaten, semafoons en thuistoestellen. En een viertal vitrines met in elk, jawel, een heuse mobiele telefoon. Wow!

Sinds 1995 is er veel veranderd. We zijn alweer zes kantoren verder. Inmiddels zijn we met zo’n zeventig mannen en vrouwen. En de laatste keer dat we een antwoordapparaat verkochten, moest je nog inbellen als je het internet op wilde.

Zo lekker gewoon gebleven

Maar niet alles is veranderd. Zo zitten we na al die jaren nog steeds in het Westland. Komt omdat we ons hier echt thuis voelen. De meesten van ons werkten hier al in de kassen tijdens de studie. En ook onze Westlandse mentaliteit is gebleven. De schouders eronder en gaan met dat gele fruit. We leveren dus nog net zulke goede kwaliteit als in de vorige eeuw.

Ook hebben we nog net zo veel hart voor de zaak. Dat merk je aan onze betrokkenheid. Respect, vertrouwen en geloofwaardigheid: zomaar een greep uit de woorden waarmee klanten ons omschrijven. Die betrokkenheid heeft ons gebracht waar we nu staan. En brengt ons straks naar waar we willen komen.

De schouders eronder en gaan met dat gele fruit.

Wij gaan fuseren met Venéco

Tja, dat is geen klein bericht. Maar wel een enorm mooi bericht: volledige integratie van telecom en IT. 

Lees hier alles over deze fusie.