Wie en wat

Wij zitten vol op service. En dat doen we vanuit een sterk samenhorigheidsgevoel: een klant is niet zomaar een klant. Net zomin als dat DB+ zomaar een bedrijf is.

Wie en wat

DB+ zit vol op service. En dat doen we vanuit een sterk samenhorigheidsgevoel: een klant is niet zomaar een klant. Net zomin als dat DB+ zomaar een bedrijf is. Natuurlijk, we bieden geïntegreerde telecom en IT-oplossingen op maat. En we nemen je net zo makkelijk alles uit handen als dat we enkel een basisoplossing leveren.

Maar waar we echt in uitblinken is onze werkwijze. Hierin lopen we namelijk echt op de troepen vooruit. Aandacht is hier het toverwoord. Aandacht is mooi, aandacht is schaars. Vandaar dat we onze volle aandacht schenken aan bedrijven en mensen met wie we een klik hebben.

Ook al leven we in een digitale wereld, goed persoonlijk contact is nog steeds superbelangrijk. Want hoe goed je bedrijfsplan ook is, het zijn de mensen die de organisatie succesvol maken.

Klanten

Wij bedienen ruim 2000 blije klanten

+40

Gemiddelde NPS cijfer

ISO

Wij hebben ISO certificeringen 9001 en 27001 in huis!

+65

Met ruim 65 medewerkers werken wij dagelijks aan de 9+ klantbeleving

Elke dag een beetje beter

We willen het iedere dag een beetje beter doen. Dat is wat we jou beloven. Daar kan een ISO-certificering niet bij achterblijven.

Lees hier meer

Wij gaan fuseren met Venéco

Tja, dat is geen klein bericht. Maar wel een enorm mooi bericht: volledige integratie van telecom en IT. 

Lees hier alles over deze fusie.