Samen door

Groot nieuws: we worden groter! Maar vooral ook completer. Het hoge woord mag eruit: we gaan fuseren met Venéco.

Wij gaan fuseren met Venéco. Tja, dat is geen klein bericht. Maar wel een enorm mooi bericht. We werken al langer samen voor verschillende klanten. Die samenwerkingen brengen zoveel meerwaarde dat ze naar meer smaken. Lees hier alles over deze fusie.

Meer weten over de laatste ontwikkelingen? Klik hier!

Wij voorop, jij voorop

De vraag uit de markt is duidelijk: bedrijven willen één leverancier voor hun telecom en IT. Niet zo gek, want met hoe meer partijen je werkt, hoe groter de kans op ruis in techniek en communicatie. Door onze fusie kunnen we je straks alles aanbieden. Al je telecom- en IT-oplossingen in één slim ecosysteem. Snel, gebruiksvriendelijk en klaar voor de dag van morgen. Zo loop jij voorop in je markt. En ja, wij ook in de onze.  

1 + 1 = 3

We zijn beide al meer dan 25 jaar toonaangevend in ons vakgebied: wij in telecom, Venéco in IT. Met die ervaring komen ook sterke partnerships met de grootste partners in Telecom en IT. Denk aan Microsoft, KPN, Vodafone, HP, Cisco en T-Mobile. Zo hebben we alles in huis om elke vraag op te lossen. Onze service blijft persoonlijk en laagdrempelig. We houden onze nuchterementaliteit en afspraak blijft gewoon afspraak.   

Alles onder 1 dak

We willen alle oplossingen straks onder één dak aanbieden. Maar dan moeten we ook onder één dak gaan werken. Dat wordt de vestiging van DB+ in Wateringen. Geef ons nog even de tijd, maar medio 2021 zitten we daar. Met een nieuwe naam. En zien we voor die tijd al een kans om je een ultieme ICT-oplossing aan te bieden? Dan pakken we die natuurlijk aan.  

Blijven innoveren

Om te blijven innoveren behouden we de vestiging van Venéco in de Dutch Innovation Factory in Zoetermeer. Met deze samenwerking geven we studenten de kans om nieuwe technieken in praktijk te brengen en trekken we nieuw talent aan om voorop te blijven lopen.  

Vragen? Een kennismaking? Laat het ons weten!

We kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt of misschien wel kennis wilt maken met de mogelijkheden van deze fusie. Klik hier en laat het ons weten.