Apple partner

Successen boek je niet alleen. Dit doe je samen. Wij kiezen voor sterke strategische partners. Jongens waar je van op aan kunt. Apple is zo’n partner.

Successen boek je niet alleen. Dit doe je samen. We kiezen daarom voor sterke strategische partners. Jongens waar je van op aan kunt. Hier kunnen wij mee lezen en schrijven. Met mooie woorden noem je ons Apple Partner Excellence Programma. Kort gezegd hebben wij als Apple partner de kennis in huis om je goed te adviseren over Apple.

A-kwaliteit oplossingen van Apple

Apple vind dat er op een andere manier gekeken moet worden naar de meerwaarde van devices in het bedrijfsleven. Dit houdt in dat Apple primair kijkt naar de life cycles van organisaties en zoekt naar oplossingen om de bedrijfsprocessen verder te verbeteren en te optimaliseren. Als Apple partner kunnen wij o.a. de volgende hardware en oplossingen van Apple leveren:

Apple hardware

Apple is de grondlegger van de smartphone. Heel wat jaren verder blijft zij devices doorontwikkelen om ervoor te zorgen dat deze je werk gemakkelijker maken. Steeds weer een stapje verder en intelligenter, zodat je medewerkers gebruik kunnen maken van de nieuwste ontwikkelingen op zakelijk vlak. Waarom Apple? 90% draait op up to date software door gepushte updates en dat draagt dan weer bij aan de veiligheid.

Apple DEP

Het is tijd om de nieuwe Apple devices uit te rollen binnen de organisatie. Een enorme klus als je dit per toestel moet doen. Gelukkig kunnen we dankzij Device Enrollment Program grootschalige implementaties uitvoeren. De IT-afdeling kan de configuratie op afstand regelen zonder dat gebruikers daar één voor één voor langs moeten komen. Zodra gebruikers hun apparatuur activeren kun je accountinstellingen, apps en toegang tot IT-voorzieningen draadloos configureren. Je voordeel als ICT Manager? Devices worden geconfigureerd volgens de vereisten van je organisatie, je kunt met een kleine handeling iedere medewerker voorzien van de juiste applicaties èn je bespaart jezelf enorm veel tijd. Win, win, win.

Meer weten over Apple DEP

Apple Lease (AFS)

Je kan het zo gek niet bedenken of we hebben er een abonnement voor. Muziek, series, auto’s, brillen…. zelfs de kapper. Dit verandert blijkbaar als we de zakelijke wereld in stappen en het hebben over smartphones. Veel bedrijven willen dan per se eigenaar zijn van die smartphone. Best gek als je je realiseert dat zo’n apparaat binnen no-time ‘oud’ is en waarde verliest. Daarom zeggen wij: ga leasen. Hiermee werk je altijd met de nieuwste iPhone voor een vast laag maandbedrag.

Meer weten over Apple Lease

Strategische partners van Apple

Apple werkt samen met een aantal strategische partners

  • Cisco met het optimaliseren van netwerkverbindingen, legio samenwerkingsmogelijkheden en Cisco applicaties die integreren met IOS.
  • IBM met de foucs op het nog verder optimaliseren en verbeteren van bedrijfsprocessen
  • HP met DaaS; Device as a service lease model.
  • Deloitte met Apple practice; het op een zo goed mogelijke manier implementeren van iPhones en iPads binnen organisaties.
  • SAP. Het herontwerpen van werkstromen in het kader van mobiliteit, het ontwikkelen van nieuwe tools voor de ontwikkeling van apps.

Meer weten over Apple oplossingen?

Wil je meer informatie ontvangen over de Apple oplossingen die wij kunnen leveren? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op!

Meer weten over Apple