Cisco Premier Partner

Wij kiezen voor sterke strategische partners. Jongens waar je van op aan kunt. Cisco is zo’n partner.

Successen boek je niet alleen. Dit doe je samen. We kiezen daarom voor sterke strategische partners. Jongens waar je van op aan kunt. Hier kunnen wij mee lezen en schrijven. Met mooie woorden noem je ons Cisco Premier Partner. Kort gezegd hebben wij als Cisco partner de kennis in huis om je goed te adviseren over de oplossingen van Cisco.

Cisco Collaboration Partner of the Year Award

Yeahh! We hebben gewonnen

Maar waarom eigenlijk? De toelichting van de jury: “Deze partner, die vol inzet op service, biedt geïntegreerde telecom en IT-oplossingen op maat en neemt net zo makkelijk alles uit handen als dat er enkel een basisoplossing geleverd wordt. Op het gebied van Webex Meetings en Teams is DB+ zeer succesvol geweest. Het gedreven team weet in hun fraaie webex-enabled pand veel klanten te enthousiasmeren. Deze werkwijze en successen willen we graag belonen met de Cisco Collaboration Partner of the Year award!”

 

Cisco Collaboration Partner of the Year

A-kwaliteit oplossingen van Cisco

Naast de routing, switching en wifi oplossingen van Cisco kunnen wij als Cisco partner o.a. ook de volgende oplossingen leveren:

Cisco Call Manager
Ken je de telefooncentrale nog die vroeger aan de muur hing? De Call Manager van Cisco is eigenlijk die telefooncentrale, maar dan van nu en veel beter. Dit telefonieplatform van Cisco biedt verregaande mogelijkheden om diensten zoals voice, video en messaging te ondersteunen. Daarbij is de Call Manager koppelbaar met diverse systemen en gateways van derden, waardoor dit in verschillende branches wordt gezien als een onmisbare oplossing. Hoe je de Call Manager precies configureert is uiteraard helemaal afhankelijk van jouw wensen.

Cisco Jabber
Met de applicatie Cisco Jabber combineer je de telefoniefuncties van Call Manager met precense informatie, chat, video-bellen en desktop sharing. Dit ook nog eens ongeacht waar je bent, want Jabber is zowel op mobiel als de laptop beschikbaar. Cisco Jabber kan ook volledig functioneren als softphone client. Haal dat vaste toestel maar alvast van je bureau!

Cisco Webex Teams
Om succesvol samen te werken anno nu, is een tool als Webex Teams bijna onmisbaar. Chat, online vergaderen, documenten online delen en bewerken, conference gesprekken voeren, schermen delen en overnemen etc. Het kan met Webex Teams. Dit vanuit één veilige tool waar gebruiksvriendelijkheid voorop staat. En het heeft nog een eigenschap waar wij Nederlanders gek op zijn: het is gratis. Nou ja, voor een deel dan.

Meer over Cisco Webex Teams

Cisco Meraki
Meraki. Het klinkt als een complex, exotisch Thais gerecht, maar het brengt je als IT Manager juist de eenvoud in beheer die je zoekt. Met Cisco Meraki heb je namelijk één geïntegreerde cloudoplossing voor het managen van je hele netwerkinfrastructuur. Dit betekent geen ingewikkelde CLI (Command Line Interface) per netwerkonderdeel meer. Niet meer de complexiteit van losstaande beheerdersoftware en geen onvoorspelbare kosten. Je regelt het nu eenvoudig met één klik en Meraki doet de rest.

Meer over Cisco Meraki

Cisco routing, switching en WiFi
Je wil een netwerk dat staat al een huis en veilig is. Of het nu om 1 of 160 vestigingen gaat, wij regelen het! We kiezen hierbij voor het krachtige, kwalitatieve portfolio van Cisco.

De meerwaarde van DB+? DB+ is een jonge, innovatieve onderneming die altijd bezig is om maximaal te scoren op klanttevredenheid. Deze instelling zorgt ervoor dat de eindgebruiker bij DB terecht kan voor complete oplossingen die werken zoals beloofd en klanten verder kan helpen, op weg naar een efficiëntere organisatie. DB+ is voor Cisco een innovatieve partner die bereid is te investeren in nieuwe technieken en ontwikkelingen. Een partner die wij volledig vertrouwen als het gaat om de sales en implementatie en het beheer van Cisco producten, welke naadloos passen in de door DB+ ontwikkelde oplossingen voor de eindgebruiker. DB+ is een partner die verder kijkt en blijft ontwikkelen, en daarmee voor Cisco een klankbord en een organisatie is, die in overleg altijd op zoek is naar de best passende oplossingen haar klanten. Sander Cornelissens, Director Operations Sales, Cisco Nederland

Meer weten over Cisco oplossingen?

Wil je meer informatie ontvangen over de Cisco oplossingen die wij kunnen leveren? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op!

Meer weten over Cisco