Cisco Jabber

Met Cisco Jabber heb je toegang tot presence, chat, videoconferencing en kun je je scherm delen om optimaal samen te werken met collega’s, ook op afstand.

We willen altijd en overal kunnen werken. Maar dan wel zonder dat we daarbij het contact met collega’s verliezen. Want je favoriete collega wil je nog géén dag missen… toch? Met Cisco Jabber blijven jouw collega’s gemakkelijk in contact met zo’n beetje ieder connected device. Neem een belletje van je vaste toestel aan met je mobiel, deel je scherm met een collega op afstand om samen te werken aan een document of nodig je projectteam uit voor een brainstormsessie met videoconferencing. Cisco Jabber functioneert ook volledig als een softphone client. Haal dat vaste toestel maar alvast van je bureau!

Cisco Jabber

Hoe werkt dat?

Eigenlijk verandert er niet zo veel. Je kunt nog steeds gebruik maken van alle noodzakelijke en tegelijkertijd vanzelfsprekende functies als beantwoorden, wisselgesprek, in de wacht plaatsen, doorschakelen, doorverbinden en omleiden naar voicemail. Maar Cisco Jabber biedt je gelukkig nog meer. Je krijgt extra functionaliteiten als presence, chat, het delen van je desktop en videoconferencing.

Cisco Jabber:

  • wordt als Unified Cliënt aangeboden. Hiermee kun je zowel gebruik maken van clouddiensten als van door jullie eigen ontwikkelde of te beschikking gestelde applicaties;
  • is beschikbaar voor Mac en Windows pc’s, iPhone en iPad, Blackberry, Nokia en Android toestellen;
  • en werkt naadloos samen met alle videosystemen van Cisco.

Inzicht in beschikbaarheid

Met de presence software binnen Cisco Jabber hebben je collega’s toegang tot al hun contacten en dat vanaf ieder device. Zo kun je gemakkelijk zien of een collega beschikbaar is of juist niet en op welke manier je hem/haar het beste kunt bereiken. Zo storen je collega’s elkaar niet onnodig en zijn eindeloze pogingen om iemand te pakken te krijgen verleden tijd.

Chatten met Cisco Jabber

Een snelle vraag stellen aan een collega of binnen een team? Voer een een-op-een chatgesprek of maak een chatgroep aan voor je projectgroep. Wil je niet van alles meldingen krijgen? Dat begrijpen we. Met topic feeds ontvang je alleen een melding van een bericht waarin een specifiek woord is genoemd.

Samenwerken alsof je op kantoor zit

Start met de instant messaging-functie een telefoon- of videogesprek en werk tegelijkertijd samen met je gesprekspartner aan documenten. Kijk je je collega toch liever in de ogen? Dan kun je videoconferencing binnen Cisco Jabber opstarten.

Makkelijk switchen

Loop je weg van je computer? Dan komt het chatberichtje van je collega ook gewoon binnen op je mobiel en mis je niets. Is een vraag te complex om via de chat te beantwoorden? Dan kun je van de chat gemakkelijk overstappen naar bijvoorbeeld een belletje. Zo kun je iets direct toelichten. Pak het gesprek vervolgens weer over op de chat, ook vanaf desktop.

Zien is geloven

Met Cisco Jabber heb je een geïntegreerde oplossing die gemakkelijk geïmplementeerd en beheerd kan worden. Het resultaat: efficiëntere communicatie en lagere kosten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Vul de contactaanvraag in, zodat we je bij kunnen praten.

Meer weten over Cisco oplossingen?

Wil je meer informatie ontvangen over de Cisco oplossingen die wij kunnen leveren? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op!

Meer weten over Cisco