Cisco Meraki

Wij leveren klanten ‘Netwerk as a Service’. Om klanten A-kwaliteit te bieden kiezen wij voor Cisco Meraki. Een netwerk van de toekomst.

Meld je aan voor de kennissessie

De kracht van Cisco Meraki

Wij leveren klanten ‘Netwerk as a Service’. Om klanten A-kwaliteit te bieden kiezen wij voor Cisco Meraki. Een netwerk van de toekomst. Van een passief hardware gedreven netwerk naar een intelligent, software gedreven netwerk wat elke dag bijleert. Met Cisco Meraki lever je niet in op functionaliteiten in de loop der jaren, maar komen er steeds nieuwe functionaliteiten bij. Lees hier meer over Cisco Meraki.

Cisco Meraki: een integrale netwerkoplossing.

Voor jou als IT Manager creëert de exponentiële groei van apparaten, apps en data de behoefte aan een netwerkinfrastructuur die veilig is, mee kan groeien en goed te beheren valt. Met Cisco Meraki bieden we dit antwoord. Cisco Meraki is een volledige cloud-managed netwerkoplossing voor zowel access points, switching, security, WAN optimalisatie en Mobile Device Management. Geïntegreerd en centraal beheerd vanuit één dashboard. Dit is essentieel. Want wil je kunnen detecteren wat er gebeurt in je netwerk, dan moet je ook alle componenten aan elkaar kunnen verbinden waar de data over heen gaat. Cisco Meraki biedt dit.

Cisco Meraki power

Met Cisco kies je voor een zwaargewicht. Een type Rico Verhoeven. Zeventig procent van het internetverkeer gaat over het Cisco netwerk. Met de zelflerende security systemen herkennen ze bekende en onbekende bedreigingen en gooien binnen no-time een goede verdediging op. Zo voorkom je rake klappen en het risico dat je omgeving technisch K.O. gaat.

Maar hoe zit het dan met de kosten?

Met onze dienst Netwerk as a Service (NaaS) maken we dit heel eenvoudig en voorspelbaar: een vaste prijs per maand waar alles in zit. Wat dat is? Komt tie:

  • de benodigde hardware (incl. vervanging en garantie)
  • licenties
  • support van DB+ op de omgeving
  • installatie, configuratie en het projectmanagement van de omgeving

Lees hier meer over Netwerk as a Service.

Neem deel aan onze kennissessie Netwerk as a Service (NaaS)

In onze kennissessies staan we stil bij de opkomst van software defined networking (SDN) en onze dienst Netwerk as a Service. Uiteraard is hier ook voldoende ruimte om te sparren met vakgenoten. Klik hier en schrijf je in.

Netwerk as a Service kennissessie bijwonen?

Wil jij in 1,5 uur bijgepraat worden over het netwerk van morgen? Meld je dan nu aan!

Meld je aan