KPN Excellence Partner

Wij kiezen voor sterke strategische partners. Jongens waar je van op aan kunt. KPN is zo'n partner.

Successen boek je niet alleen. Dit doe je samen. We kiezen daarom voor sterke strategische partners. Jongens waar je van op aan kunt. Hier kunnen wij mee lezen en schrijven. Met mooie woorden noem je ons KPN Excellence/Platina Partner. Kort gezegd hebben wij als KPN partner de kennis in huis om je goed te adviseren over de oplossingen van KPN. Daarnaast zijn wij KPN EEN Grootzakelijk partner en kunnen wij naast je heel goed adviseren ook de installatie uit handen nemen. Handig!

Onze oplossingen van KPN

Als KPN partner kunnen wij o.a. de volgende oplossingen van KPN leveren:

    KPN EEN

    KPN EEN. De cloud telefonie oplossing van KPN. Je kunt maandelijks op- en afschalen en kiest per medewerker een passend profiel. Zo betaal je alleen voor wat je gebruikt. Met KPN EEN heb je het gemak van één contract, één factuur, één aanspreekpunt, één helpdesk en een volledig geïntegreerde hosted oplossing voor vast & mobiel internet en vaste & mobiele telefonie.

    Meer over KPN EEN

      

       KPN EEN MKB Mobiel

       Met MKB Mobiel kun je onbezorgd zaken doen in Nederland en in de EU. Dit met de kwaliteit die je van KPN gewend bent en supersnel 4G.

       Meer over MKB Mobiel

         VPN

          Met een VPN netwerk verbindt je meerdere locaties op een snelle, betrouwbare en veilige manier. Samenwerken wordt hierdoor gemakkelijker. Je creëert een besloten netwerk en kiest op basis van je wensen een type verbinding en bandbreedte. We leveren diverse type VPN oplossingen. Managed of niet managed. Maar ook laag 2 (Ethernet) of laag 3 (IP) op netwerkniveau.

          Meer over VPN

           Servicenummers

            Wil je het klantcontact optimaliseren, maar is directe beantwoording door een medewerker niet altijd mogelijk of niet de meest efficiënte oplossing? Dan kunnen servicenummers en IVR uitkomst bieden. Eenvoudige vragen kun je afvangen met een keuzemenu of ingesproken informatie.

            Zakelijk Internet (ADSL/VDSL)

             Met Zakelijk Internet beschik je 24 uur per dag over een snelle, betrouwbare en veilige internetverbinding. Afhankelijk van je wensen kies je voor ADSL/VDSL. Zakelijk ADSL/VDSL wordt veelal gebruik voor internet, e-mail, pinnen en alarmering.

             Meer over Zakelijk Internet

             Zakelijk Glas

              Zakelijk Glas biedt een toekomstvaste glasvezelaansluiting met een capaciteit tot 1 Gbit/s en is leverbaar met synchrone internetsnelheden van 50, 100, 200 en 500 Mbit/s. Synchroon? Ja, je kunt altijd evenveel uploaden als downloaden. Behalve zeer snel is het netwerk ook uiterst betrouwbaar, met een beschikbaarheid van 99,9%.

              Meer over Zakelijk Glas

              Corporate Internet

              Corporate Internet wordt geleverd via het Zakelijk Internet-netwerk van KPN. Dit netwerk strekt zich uit over Europa en heeft eigen verbindingen naar de VS. Het netwerk is op diverse plaatsen gekoppeld met netwerken van andere internetaanbieders, zodat je wereldwijd optimaal bereikbaar bent. Alle belangrijke onderdelen van het Zakelijk Internet-netwerk zijn meervoudig uitgevoerd, zodat je altijd over een betrouwbare verbinding beschikt. Corporate Internet is leverbaar in bandbreedtes tot en met 10 Gbit/s.

              Meer over Corporate Internet

               Managed M2M

                Met M2M (machine-to-machine) zorg je ervoor dat bedrijfsmiddelen kunnen communiceren met andere bedrijfsmiddelen, mensen en je IT-infrastructuur. KPN maakt je M2M- connectiviteit beheersbaar met het Cisco Jasper Control Center. Hiermee kun je de grote hoeveelheid SIM-kaarten en kosten beheren. Makkelijk om een volledig overzicht te houden van je portfolio en onregelmatigheden tijdig te signaleren.

                KPN werkt graag samen met sterke en vitale partners. DB+ is daar een goed voorbeeld van. Zij zijn in staat om klanten van A tot Z te begeleiden en te ondersteunen met telecom en IT. Hierbij staat de klant echt centraal. De meest klantgerichte telecom en IT-partij van Nederland zijn, is een mooie ambitie die past bij een organisatie als DB+. René Schenk, Directeur Business Partner Organisatie, KPN

                 

                Meer weten over KPN oplossingen?

                Wil je meer informatie ontvangen over de KPN oplossingen die wij kunnen leveren? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op!

                Meer weten over KPN