KPN Strategisch Partner

Wij kiezen voor sterke strategische partners. Jongens waar je van op aan kunt. KPN is zo'n partner.

Successen boek je niet alleen. Dit doe je samen. We kiezen daarom voor sterke strategische partners. Jongens waar je van op aan kunt. Hier kunnen wij mee lezen en schrijven. Met mooie woorden noem je ons KPN Strategisch Partner. En heel bijzonder, wij zijn 1 van de 4 Strategische Partners in Nederland. Kort gezegd hebben wij als KPN partner de kennis in huis om je goed te adviseren over de oplossingen van KPN. Daarnaast zijn wij KPN EEN Grootzakelijk partner en kunnen wij naast je heel goed adviseren ook de installatie uit handen nemen. Handig!

KPN Strategisch Partner

Onze oplossingen van KPN

Als Strategisch KPN partner kunnen wij o.a. de volgende oplossingen van KPN leveren:

KPN EEN

KPN EEN. De cloud telefonie oplossing van KPN. Je kunt maandelijks op- en afschalen en kiest per medewerker een passend profiel. Zo betaal je alleen voor wat je gebruikt. Met KPN EEN heb je het gemak van één contract, één factuur, één aanspreekpunt, één helpdesk en een volledig geïntegreerde hosted oplossing voor vast & mobiel internet en vaste & mobiele telefonie.

Meer over KPN EEN

Bellen met Teams

Met KPN EEN kan je via Direct Routing je vaste telefonie koppelen aan Microsoft Office 365. Hierdoor heb je echt een geïntegreerde werkplek met een vast KPN nummer en kan je altijd en overal werken. Zo communiceer je voortaan via één tool. Of je nu wilt bellen, chatten, bestanden delen of een videocall organiseren… Microsoft Teams is hét kanaal.

Meer over bellen met Teams

KPN EEN MKB Mobiel

Met MKB Mobiel kun je onbezorgd zaken doen in Nederland en in de EU. Dit met de kwaliteit die je van KPN gewend bent en supersnel 4G.

Meer over MKB Mobiel

KPN EEN MKB TV

Met MKB TV krijg je zakelijke interactieve TV inclusief narrowcasting bij jou op kantoor. Al vanaf € 13,50 per maand.

Meer over MKB TV

VPN

Als KPN Partner verbinden wij meerdere locaties middels een VPN netwerk op een snelle, betrouwbare en veilige manier. Samenwerken wordt hierdoor gemakkelijker. Je creëert een besloten netwerk en kiest op basis van je wensen een type verbinding en bandbreedte. We leveren diverse type VPN oplossingen. Managed of niet managed. Maar ook laag 2 (Ethernet) of laag 3 (IP) op netwerkniveau.

Meer over VPN

Servicenummers

Wil je het klantcontact optimaliseren, maar is directe beantwoording door een medewerker niet altijd mogelijk of niet de meest efficiënte oplossing? Dan kunnen servicenummers en IVR uitkomst bieden. Eenvoudige vragen kun je afvangen met een keuzemenu of ingesproken informatie.

Zakelijk Internet (ADSL/VDSL)

Met Zakelijk Internet beschik je 24 uur per dag over een snelle, betrouwbare en veilige internetverbinding. Afhankelijk van je wensen kies je voor ADSL/VDSL. Zakelijk ADSL/VDSL wordt veelal gebruik voor internet, e-mail, pinnen en alarmering.

Meer over Zakelijk Internet

Zakelijk Glas

Zakelijk Glas biedt een toekomstvaste glasvezelaansluiting met een capaciteit tot 1 Gbit/s en is leverbaar met synchrone internetsnelheden van 50, 100, 200 en 500 Mbit/s. Synchroon? Ja, je kunt altijd evenveel uploaden als downloaden. Behalve zeer snel is het netwerk ook uiterst betrouwbaar, met een beschikbaarheid van 99,9%.

Meer over Zakelijk Glas

Corporate Internet

Corporate Internet wordt geleverd via het Zakelijk Internet-netwerk van KPN. Dit netwerk strekt zich uit over Europa en heeft eigen verbindingen naar de VS. Het netwerk is op diverse plaatsen gekoppeld met netwerken van andere internetaanbieders, zodat je wereldwijd optimaal bereikbaar bent. Alle belangrijke onderdelen van het Zakelijk Internet-netwerk zijn meervoudig uitgevoerd, zodat je altijd over een betrouwbare verbinding beschikt. Corporate Internet is leverbaar in bandbreedtes tot en met 10 Gbit/s.

Meer over Corporate Internet

Managed M2M

Met M2M (machine-to-machine) zorg je ervoor dat bedrijfsmiddelen kunnen communiceren met andere bedrijfsmiddelen, mensen en je IT-infrastructuur. KPN maakt je M2M- connectiviteit beheersbaar met het Cisco Jasper Control Center. Hiermee kun je de grote hoeveelheid SIM-kaarten en kosten beheren. Makkelijk om een volledig overzicht te houden van je portfolio en onregelmatigheden tijdig te signaleren.

KPN Things

Met het Internet of Things (IoT) worden apparaten verbonden met het internet en data gegenereerd. Dit biedt enorme kansen voor je organisatie, maar hoe? Met KPN Things, de IoT-oplossing van KPN zijn er vele toepassingen mogelijk. 

Meer over KPN Things

Vanuit KPN zijn we trots om te melden dat DB+ per 1 januari 2020 KPN Strategisch Partner is van het KPN Partner Network en dit onderstreept de waarde die wij hechten aan de jarenlange samenwerking met DB+. Dit keurmerk ontvangt een Business Partner niet zo maar en daar hangen strikte voorwaarden aan vast. Klanttevredenheid maakt hierin een essentieel onderdeel van en dat is iets waar het team van DB+ al jarenlang mee bezig is. Om dat ook in het DNA te krijgen van hun personeel kunnen we concluderen dat dit goed lukt aangezien de 9+ ervaring een begrip aan het worden is in de regio. Camiel Janssen, Directeur KPN Partner Network

Meer weten over KPN oplossingen?

Wil je meer informatie ontvangen over de KPN oplossingen die wij kunnen leveren? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op!

Meer weten over KPN