Corporate Internet

Corporate Internet wordt geleverd via het Zakelijk Internet-netwerk van KPN, zodat je wereldwijd optimaal bereikbaar bent. Alle belangrijke onderdelen van het Zakelijk Internet-netwerk zijn meervoudig uitgevoerd, zodat je altijd over een betrouwbare verbinding beschikt.

Corporate Internet wordt geleverd via het Zakelijk Internet-netwerk van KPN. Dit netwerk strekt zich uit over Europa en heeft eigen verbindingen naar de VS. Het netwerk is op diverse plaatsen gekoppeld met netwerken van andere internetaanbieders, zodat je wereldwijd optimaal bereikbaar bent. Alle belangrijke onderdelen van het Zakelijk Internet-netwerk zijn meervoudig uitgevoerd, zodat je altijd over een betrouwbare verbinding beschikt. Corporate Internet is leverbaar in bandbreedtes tot en met 10 Gbit/s.

Opbouw van Corporate Internet

Corporate Internet biedt je een permanente en meest uitgebreide internetaansluiting op iedere locatie in Nederland. De verbinding wordt ter plaatse afgemonteerd. KPN draagt er zorg voor dat de oplossing conform de Service Level Agreement functioneert. De fysieke aansluiting(en) of poorten waarover de oplossing op bedrijfslocatie wordt geleverd vormen het scheidingspunt. Je kunt er ook voor kiezen om een door KPN geleverde router te laten beheren. Hierdoor wordt het scheidingspunt de LAN-poort op deze IP-router.

Meer weten over KPN oplossingen?

Wil je meer informatie ontvangen over de KPN oplossingen die wij kunnen leveren? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op!

Meer weten over KPN