KPN EEN MKB

KPN ÉÉN MKB. De geïntegreerde cloudoplossing voor zowel je vaste en mobiele telefonie èn vast en mobiel internet. Bekijk hieronder de mogelijkheden van KPN EEN.

Whitepaper aanvragen

Met de komst van cloud telefonie werd de behoefte van veel organisaties beantwoord: een omgeving die meegroeit of krimpt, toegang tot vooruitstrevende functionaliteiten en van hoge eenmalige investeringen, naar een vast bedrag per maand. KPN ÉÉN is zo’n cloud telefonie oplossing. Met KPN ÉÉN van KPN heb je, heel verrassend, één geïntegreerde cloudoplossing voor je vaste en mobiele telefonie èn vast en mobiel internet.

Geïntegreerde cloudoplossing op maat

Op basis van de wensen van je medewerkers kun je binnen KPN ÉÉN per medewerker een profiel selecteren. Gebruikersopties als receptie, call center, software integratie CRM, gespreksopname en Manager/Assistent opties kun je ook per medewerker toevoegen. Zo ontwikkel je een oplossing op maat voor je gebruikers èn organisatie. Een compleet verhaal vinden wij. Maar wacht… er is meer. Je hebt namelijk ook maar één contract, één factuur en één aanspreekpunt. Dit bied je natuurlijk erg veel gemak en duidelijkheid. En als klap op de vuurpijl: het platform wordt continu vernieuwd en voorzien van nieuwe functionaliteiten. Deze updates zijn inbegrepen en het beheer doen wij.

KPN ÉÉN: Altijd online

Zakelijk internet van KPN EEN is niet alleen snel maar ook veilig, beschikt over een 4G back-up en een goede SLA. Zo ben je altijd online. 

 • 4G back-up
  Valt het vaste internet ineens uit? Ook dan blijf je online met de 4G back-up. Hoe het werkt? Bij een internetstoring op het vaste netwerk schakelt het modem automatisch over op de 4G Back-up. Het modem haalt het internetsignaal dan uit het mobiele netwerk. Zo blijven jouw medewerkers online.
 • Veilig internet
  • Alle apparaten die je met KPN EEN MKB Internet verbindt, worden beschermd vanuit het KPN-netwerk. Zelfs je slimme apparaten. Én makkelijk: hier hoef je zelf niets voor te installeren.
  • Op basis van een wereldwijde database met onveilige websites wordt gekeken of de website die medewerkers via je bedrijfsnetwerk willen bezoeken veilig is. Staat de website op de zwarte lijst? Dan wordt deze geblokkeerd.
  • Websites die niet op de zwarte lijst staan kunnen alsnog onveilig zijn. Het webfilter scant voor malware, ransomware en virussen. Worden deze gevonden? Dan wordt de website geblokkeerd.
 • Storingen binnen no time opgelost
  Standaard worden storingen binnen 8 kantooruren opgelost. Met Internet Premium worden storingen 24/7 binnen 8 klokuren opgelost. Kies zelf het Service Level dat bij je past.

Klinkt dit goed? Check dan hier welke internetverbinding op jouw locatie mogelijk is.

Vast en mobiel op één nummer bereikbaar

Met de PBX module van KPN ÉÉN integreert het mobiele toestel met de (cloud) telefooncentrale. Hierdoor is je mobiele toestel een volwaardig onderdeel van de telefooncentrale. Voor de ‘nerds’ beter bekend als vast mobiel integratie. Je bent hierdoor vast en mobiel op één enkel (vast) nummer bereikbaar en belt via één (vast) nummer uit.

Ook mooi: met vast mobiel integratie heb je eenvoudig inzicht in de bereikbaarheid van jouw organisatie en medewerkers, ook thuis. Benieuwd wat vast mobiel integratie jouw organisatie kan brengen? Laat je op tijdens de eerst volgende webinar bijpraten. Meld je hier aan zodra de datum bekend is.

Vaste telefonie binnen KPN ÉÉN

Je hebt geen fysieke telefooncentrale meer nodig. Alle geavanceerde functionaliteiten voor telefooncentrales worden direct geleverd vanuit het betrouwbare datacenter en netwerk van KPN. Bovendien bel je vanaf je vaste toestel onbeperkt naar vaste een mobiele nummers in Nederland voor een vast bedrag per maand (per gebruiker). En wist je al dat je ook “gewoon” kan bellen met Teams ter vervanging van je vaste toestel? Dit kan door te koppelen met KPN ÉÉN!

Vestigingen veilig verbinden

Na links en rechts wat incidenten op het gebied van cybercrime is er steeds meer aandacht voor een veilige IT en telecom omgeving. Met IP-VPN kun je meerdere vestigingen veilig onderling verbinden en thuiswerkers krijgen veilig toegang tot het bedrijfsnetwerk.

KPN ÉÉN is schaalbaar

Verandert je organisatie in aantal medewerkers of benodigde functionaliteit? Geen probleem! Je kunt heel eenvoudig het aantal gebruikers aanpassen, nieuwe gebruikers- of groepsopties toevoegen of opzeggen en per medewerker een passend profiel kiezen. Zo betaal je alleen voor wat je gebruikt. Logisch.

Ervaar KPN ÉÉN met een live demo

Allemaal leuk, maar het is net als met een mooi hifi-installatie. Je moet het zelf ervaren. In ons Experience center geven we je graag een demo over alle mogelijkheden van KPN ÉÉN.

KPN EEN in een whitepaper

80% van het bedrijfsleven stapt over op Cloud telefonie. KPN EEN is zo’n cloud telefonie oplossing. In dit whitepaper vind je de functionaliteiten en voordelen van KPN EEN. Zo helpen we je een handje in de oriëntatie.

Vraag de whitepaper aan

Nog meer functionaliteit….

We geven je graag kort nog wat belangrijke weetjes over KPN ÉÉN.

 • Met de module Zakelijk Pinnen worden betaaltransacties via een gecertificeerde besloten verbinding getransporteerd naar de pintransactieverwerkers.
 • Telefooninstellingen wijzig je gemakkelijk zelf via je pc of MijnGesprek app op je smartphone. Zo ben je beter bereikbaar op je vaste nummer, ook buiten kantoor.
 • Collega’s kunnen MB’s onderling delen op basis van het groepstegoed.

Meer weten over Cloud telefonie in het algemeen? Check onze blogs.

Als onafhankelijk adviseur helpen we je graag bij de oriëntatie naar een oplossing voor Cloud telefonie. In onze kennistuin hebben we meerdere interessante blogs voor je klaar staan. Klik hier voor een gezonde dosis inspiratie.

Veelgestelde vragen over KPN EEN MKB

Wat is KPN EEN MKB?

KPN ÉÉN MKB is een volledig geïntegreerde hosted oplossing voor vaste en mobiele telefonie en internet. Daarbij heb je het gemak van één contract, één factuur, één aanspreekpunt en één helpdesk. Een flexibele en schaalbare communicatieomgeving. Geen hoge eenmalige investeringen, maar een vast bedrag per maand.

Wat zijn de voordelen van KPN EEN?

 • Bereikbaarheid: met de telefooncentrale in de cloud optimaliseer je de bereikbaarheid van het bedrijf en je medewerkers. Je bent beter bereikbaar voor je klanten op het vaste nummer, ook buiten kantoor. Je telefooninstellingen wijzig je zelf via je pc of de MijnGesprek app op je smartphone.
 • Geen hoge investering in telefooncentrale, maar één vast bedrag per maand.
 • Eenvoud en Flexibiliteit: eenvoudig het aantal gebruikers opschalen of verlagen. Zo kan KPN ÉÉN naadloos meegroeien of krimpen met de organisatie.
 • Klaar voor de toekomst: KPN ÉÉN wordt continu vernieuwd en voorzien van nieuwe functionaliteiten. Zo maak je altijd gebruik van de laatste softwareversie.
 • Extra veilig internet met vast IP-adres voor het gebruik van beveiligingscamera’s, printers of alarmen.

Hoe kan ik KPN EEN beheren?

Met de MijnGesprek App of via de beheerportal kun je KPN ÉÉN gemakkelijk beheren. Hier kun je b.v. gemakkelijk je eigen callflow inrichten of een tijdelijk feestdagenschema instellen. Je kunt ervoor kiezen om het volledige beheer bij ons neer te leggen, of om dit (gedeeltelijk) zelf te doen. Voor welke manier je ook kiest: je zult zien dat het je een stuk gemak brengt!

Heb ik een fysieke telefooncentrale nodig?

Met vaste telefonie van KPN ÉÉN is een fysieke telefooncentrale niet meer nodig. Alle functionaliteiten worden via het datacenter van KPN geleverd. Je stelt gemakkelijk je cloud telefooncentrale in via de MijnGesprek App of via de beheerportal.