KPN Zakelijk Mobiel

KPN Zakelijk Mobiel is voortaan KPN EEN MKB Mobiel. Je kunt onbezorgd zaken doen in Nederland en in de EU. Dit met de kwaliteit die je van KPN gewend bent en met supersnel 4G.

De ontwikkelingen in mobiele telefonie hebben ervoor gezorgd dat wij tegenwoordig op ieder gewenst moment de wereld naar ons toe kunnen halen en hier maken we intensief gebruik van. Dit kan ons veel efficiëntie bieden. Maar dat is alleen het geval als je je mobiele telefonie goed hebt geregeld.

KPN Zakelijk Mobiel = KPN EEN MKB Mobiel

KPN Zakelijk Mobiel gaat voortaan door het leven als KPN EEN MKB Mobiel. Een andere naam, maar nog steeds de betrouwbare mobiele telefonie die je gewend bent. Zo kun je op alle fronten onbezorgd zaken doen in Nederland en in de EU (de grootste bundel is zelfs geldig in de VS en Canada), met de kwaliteit van KPN en een supersnelle mobiele internet ervaring door 4G. Het biedt je meer keuze, grotere bundels en daarmee meer (keuze)vrijheid! Zo zijn er 14 abonnementen beschikbaar; elke databundel is verkrijgbaar met onbeperkt bellen en sms’en óf met 150 minuten en 150 sms’jes. De abonnementen van KPN EEN MKB Mobiel zijn beschikbaar met een contractduur van 1, 2 of 3 jaar. Daarbij kun je je abonnement altijd upgraden of downgraden tot het niveau waarop je bent ingestapt. Wel zo flexibel.

De belangrijkste voordelen op een rij:

  • Het betrouwbare netwerk van KPN, met 4G mobiel internet;
  • Flexibiliteit: eenvoudig het aantal gebruikers opschalen of verlagen. Zo blijf je flexibel en betaal je alleen voor de gebruikers die daadwerkelijk nodig zijn;
  • Automatisch MB’s en minuten delen met collega’s binnen hetzelfde abonnement;
  • Extra Groep SIM-kaarten voor laptop of tablet die delen in het MB groepstegoed;
  • Sms-notificatie bij 80% en bij 100% verbruik van het MB tegoed;
  • Gratis Business VoiceMail voor het hele bedrijf;
  • Uniforme einddatum van alle abonnementen.

Voordeelmodules

Er zijn op de individuele aansluitingen een aantal voordeelmodules aan te sluiten. Deze modules worden alleen in rekening gebracht wanneer er daadwerkelijk gebruik van wordt gemaakt. De modules zijn stapelbaar en na het verbruik van de bundel zal er een nieuwe bundel worden geactiveerd. Hierdoor zullen hoge kosten voor het verkeer in het buitenland niet meer voorkomen.

Combinatievoordelen

Met KPN EEN MKB Mobiel (voorheen KPN Zakelijk Mobiel) kun je dit heel gemakkelijk uitbreiden met andere diensten uit het KPN EEN portfolio. Dit kan op ieder gewenst moment, dus wanneer jij daar klaar voor bent. Wanneer je naast mobiele telefonie ook internet en vaste telefonie afneemt, komen hier extra voordelen om de hoek kijken in de vorm van 5% korting op de vaste abonnementskosten van Internet, Vast Bellen en Mobiel. En daarbij een verdubbeling van je mobiele data, belminuten en sms’jes. Mooi meegenomen toch?

Meer weten over KPN oplossingen?

Wil je meer informatie ontvangen over de KPN oplossingen die wij kunnen leveren? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op!

Meer weten over KPN