VPN

Met een VPN netwerk verbindt je meerdere locaties op een snelle, betrouwbare en veilige manier. Samenwerken wordt hierdoor gemakkelijker.

Wat is VPN

Met een Virtual Private Network (VPN netwerk) verbindt je meerdere locaties op een snelle, betrouwbare en veilige manier. Samenwerken wordt hierdoor gemakkelijker. Je creëert een besloten netwerk en kiest op basis van je wensen een type verbinding en bandbreedte.

Verschillende type VPN verbindingen

We leveren diverse type verbindingen. Managed of niet managed. Maar ook laag 2 (Ethernet) of laag 3 (IP) op netwerkniveau.

Hoe werkt VPN?

KPN VPN verbindt vestigingen, datacenters en hoofdkantoren met elkaar in een zogeheten Wide Area Network (WAN). Dit is een veilig en besloten bedrijfsnetwerk. De LAN’s (Local Area Networks) op verschillende vestigingen communiceren en wisselen data uit met elkaar als één besloten netwerk. Je maakt gebruik van een gemeenschappelijk backbone-netwerk (het landelijk dekkend KPN IP VPN-netwerk of ruggengraat van het systeem) waarbij verbindingen of WAN-netwerken logisch met elkaar gescheiden zijn.

Met KPN VPN heb je vanuit iedere vestiging veilig toegang tot alle bedrijfsinformatie, applicaties, internet én de modules van KPN ÉÉN. KPN VPN biedt hiervoor een toekomstvaste, kosteneffectieve, flexibele, schaalbare en betrouwbare oplossing.

Meer weten over KPN oplossingen?

Wil je meer informatie ontvangen over de KPN oplossingen die wij kunnen leveren? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op!

Meer weten over KPN