Samsung Silver Partner

Wij kiezen voor sterke strategische partners. Jongens waar je van op aan kunt. Samsung is zo’n partner.

Successen boek je niet alleen. Dit doe je samen. We kiezen daarom voor sterke strategische partners. Jongens waar je van op aan kunt. Hier kunnen wij mee lezen en schrijven. Met mooie woorden noem je ons Samsung Silver Partner. Kort gezegd hebben wij als Samsung partner de kennis in huis om je goed te adviseren over de hardware en oplossingen van Samsung.

A-kwaliteit oplossingen van Samsung

Als Samsung partner kunnen wij o.a. de volgende hardware en oplossingen leveren:

Samsung hardware

Met de hardware van Samsung ben je future proof. Waarom? Samsung ontwikkelt continu op het gebied van hardware. Je behaalt efficiëntie doordat je kunt koppelen met andere Samsung producten en zakelijke oplossingen. Op zoek naar nieuwe toestellen? We bieden je de mogelijkheid om toestellen te testen. Zo kun je de hardware kiezen die het beste past bij de wensen van je medewerkers.

Knox Mobile enrollment

    Het beheren van alle hardware binnen je organisatie is vaak een uitdaging. Eén voor één de bedrijfsapplicaties op een toestel zetten is te tijdsintensief. Met Knox Mobile enrollment in combinatie met een MDM oplossing kun je snel en efficiënt applicaties uitrollen op alle toestellen tegelijk. Hiermee bespaar je tijd en ben je er zeker van dat medewerkers gebruik kunnen maken van de juiste tools om hun werk goed te kunnen uitvoeren. Voordeel voor jou als ICT Manager? Overzicht en je hebt meer tijd voor andere zaken.

    DB+ is een partner die gaat voor kwaliteit. Ze kiezen daarom bewust voor merken die passen in deze filosofie. De samenwerking met Samsung past al jarenlang goed hierbij. Samen slagen we er continu in om mooie projecten te leveren met high end smartphones en tablets, die garant staan voor optimaal werkplezier. Willem Visser, Sr. Country Director Sales & Marketing IMD, Samsung

    Meer weten over Samsung oplossingen?

    Wil je meer informatie ontvangen over de Samsung oplossingen die wij kunnen leveren? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op!

    Meer weten over Samsung