Snel en betrouwbaar internet

Met GigaNet van Vodafone beschik je over een betrouwbare en snelle zakelijke internetverbinding met snelheden tot wel 1 Gbps.

Vraag je postcodecheck aan

Je wensen met betrekking tot je internetverbinding? Dat is niet zo moeilijk! Het moet snel zijn en betrouwbaar. Met GigaNet beschik je over een betrouwbare en snelle zakelijke internetverbinding met snelheden tot wel 1 GbpsSlim, stabiel, snel en klaar voor de toekomst 

Een krachtig netwerk: GigaNet

GigaNet is het krachtige netwerk van VodafoneZiggo waarop je nu ook al gebruik kunt maken van 5G. Sta in verbinding met collega’s, apparaten en nieuwe technologieën. Altijd en overal. Blijf in contact via videogesprekken, werk in de cloud en deel bestanden gemakkelijk terwijl je onderweg bent. 

 • Snel en stabiel internet

Uploaden, downloaden, mailen en streamen. Moeiteloos en snel op hetzelfde moment. Internetten kan nu al supersnel tot wel 1000 Mbit/s en wordt alleen maar sneller

  • Internet of Things

  GigaNet is de schakel tussen miljoenen slimme apparaten; Internet of Things. Denk aan oplossingen om winkelvoorraden bij te houden of energie te besparen.

  • Overal en altijd verbonden

  Werk eenvoudig en snel in de cloud, waar je ook bent. Op kantoor, in de trein of thuis op de bank.

  Waarom overstappen op GigaNet van Vodafone?

  Van slimme apps, werken in de cloud tot de chatbot op de klantenservice; de ontwikkelingen gaan snel. Bedrijven die snel wisten in te spelen op trends en technologische ontwikkelingen zijn de Uber’s en Airbnb’s van nu. Ben jij klaar voor de volgende stap in de technologie? Drie redenen waarom de overstap op GigaNet van Vodafone interessant is voor jouw organisatie.

  • Kostenbesparing en/of hogere snelheid 

  Zonder eenmalige investering en voor slechts € 80,- per maand een COAX met een downloadsnelheid van 300 MB. Daarnaast zijn er ook acties om tegen een aantrekkelijk tarief glasvezel te kunnen leveren, waarbij ook een hoge uploadsnelheid behaald kan worden. Wij begeleiden je uiteraard bij het overstappen of het realiseren van een extra verbinding.

  • (4G) Back-up – Redundantie 

  Naast een goede primaire verbinding met professionele SLA, is een back-up verbinding noodzakelijk voor als er onverhoopt toch iets mis is met de hoofdverbinding. Maar is die DSL die we jarenlang geleden hebben afgesloten dan nog wel de beste optie? En vinden we niet dat de omschakeling automatisch moet in plaats van een handmatige actie? De kans is groot dat de behoefte aan redundantie/back-up afgelopen jaren is toegenomen of veranderd waardoor het zin heeft om hier eens naar te kijken. Zo is bij veel verbindingen een 4G back-up standaard inbegrepen.

  • Combineren van diensten 

  Het is goed mogelijk dat je diensten bij meerdere partijen afneemt die op één of andere manier afhankelijk zijn van elkaar. Denk hierbij aan SIP-kanalen van partij A en een internetverbinding van partij B waardoor je, bij storingen, van het kastje naar de muur kan worden verwezen. Door het combineren van deze diensten kan een provider als Vodafone de hele keten bewaken en hierdoor garanties afgeven. Daarnaast scheelt het een aanbieder/contactpersoon, factuur en contract waar je toch tijd en aandacht aan moet besteden. Onderstaand een aantal voorbeelden van zaken die gecombineerd kunnen worden: 

   • Cloud telefonie – vast/mobiel integratie 
   • SIP met Emergency Routing 
   • IP VPN  
   • Professionele wifi 
   • Indoor solutions – klantspecifieke mobiele dekking 
   • Ziggo TV – Ziggo Sport 

  Vraag de postcodecheck aan

  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Vraag de postcodecheck aan. Wij controleren welke verbindingen er op jouw locatie geleverd kunnen worden en nemen contact met je op.   

  Postcodecheck aanvragen

  Veelgestelde vragen over GigaNet

  Wat betekent GigaNet voor 5G?

  Met 5G op het krachtige GigaNet wordt een nieuwe wereld aan mogelijkheden geopend. 5G is sneller, heeft meer capaciteit en een lagere reactietijd. Het 5G-netwerk van Vodafone is nu al door ruim 80% van de Nederlanders in hun woonplaats te gebruiken. Het 5G-toestel maakt automatisch verbinding met 5G en, als dat toch even niet lukt, is er altijd het krachtige 4G-netwerk van Vodafone. 5G zit standaard in alle Red Pro abonnementen. 

  Wat is er nieuw aan GigaNet? 

  Sinds het samengaan van Vodafone en Ziggo, hebben zij veel geïnvesteerd in hun netwerk. Veel van hun klanten maken gebruik van beide diensten waardoor het gebruik van deze netwerken steeds meer in elkaar overloopt. VodafoneZiggo heeft – zonder dat veel klanten en medewerkers dat beseffen – al een GigaNet. Dit vaste en mobiele netwerk vernieuwen zij doorlopend. Zo bieden zij al landelijke snelheden tot 1 Gbit/s. En dat wordt nog sneller.