Vodafone One Mobile

Op zoek naar mobiele telefonie abonnementen voor jouw medewerkers? Vodafone One Mobile is speciaal voor ondernemers in het MKB. Het abonnement kun je samenstellen naar de wensen van iedere medewerker. Dát biedt natuurlijk mogelijkheden.

Vodafone One Mobile is de mobiele telefonie oplossing van Vodafone voor ondernemers in het MKB. Deze mobiele oplossing is flexibel. Voor iedere medewerker is er een passend abonnement. Het One Mobile voice abonnement biedt standaard scherpe tarieven in en naar alle EU-landen, inclusief Nederland. Zo hou je de mobiele kosten voor jouw organisatie in de hand. Trouwens helemaal mooi meegenomen; collega’s bellen met One Mobile onderling gratis. Dit abonnement is al af te sluiten vanaf 1 aansluiting 

Vodafone One Mobile: Eenvoudig abonnementen samenstellen

Iedere medewerker is uniek en heeft een andere rol of mobiele behoefte. Daarom kun je bij One Mobile per medewerker het abonnement samenstellen. Standaard ontvangen alle medewerkers een One Mobile voice abonnement waarmee je zonder toevoegingen tegen scherpe Pay As you Go (PAYU)-tarieven in en naar alle EU-landen kan bellen, sms’en en internetten. Het tarief hiervoor is hetzelfde in Nederland als in alle andere EU-landen. 

Just keep on roaming, roaming, roaming

Optioneel kun je het One Mobile voice abonnement uitbreiden met een 2GB, 7GB, 21GB of Unlimited databundel. Alle databundels zijn inclusief worry free bellen in en naar alle EU-landen, inclusief Nederland. 

Worry free? Gratis zorgen? Nee, jij snapt ook dat dit juist minder zorgen oplevert. Met Worry free bellen geldt overal in de EU het lokale tarief. Reist een medewerker veel buiten Europa? Dan biedt Vodafone One Mobile een Rest of World bundel aan. 

Ieder apparaat verbonden met Vodafone One Mobile

Naast het standaard One Mobile voice abonnement is er voor medewerkers ook een los One Mobile data abonnement. Dit data only abonnement is handig voor bijvoorbeeld laptops en/of tablets. 

De belangrijkste voordelen van Vodafone One Mobile

 • Flexibel 
  Het One Mobile voice abonnement is de basis. Met de extra opties zoals Worry free bundels of een data only bundel stem je per medewerker je abonnement samen; 
 • Zorgeloos
  Geen onderscheid meer tussen Nederland en andere Europese landen; One Mobile biedt door de optionele databundels een ‘Worry-free’ ervaring voor spraak en datagebruik in en naar alle Europese landen, inclusief Nederland. Ook is een Worry free Rest of World bundel beschikbaar; 
 • Toekomstvast 
  One Mobile is makkelijk te combineren met andere oplossingen uit het zakelijke Vodafone portfolio zoals One Fixed voor een oplossing zorgt die meegroeit met de organisatie; 
 • Worry Free data
  Met het Worry free abonnement van Vodafone One Mobile is het mogelijk om nu onbeperkt Data te gebruiken. 

Meer weten over Vodafone oplossingen?

Wil je meer informatie ontvangen over de Vodafone oplossingen die wij kunnen leveren? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op!

Meer weten over Vodafone