Reviews van onze klanten

Wij gaan voor een 9+. Daarmee bedoelen we dat we echt een plek willen veroveren in het hart van onze klanten. Daar doen we ons stinkende best voor én mag je ons op afrekenen.

Reviews

Lees hieronder wat klanten van ons vinden

★★★★★
5 5 1
Wij zijn tevreden! We worden altijd snel geholpen door kundige medewerkers.

★★★★☆
4 5 1
Ik heb prettig contact met Bastijn. Ook spreken de 5 klantbeloftes van DB+ mij aan.

★★★★★
5 5 1
Waarom ik een 10 geef? Waarom niet?! DB kan alles voor je regelen, dus nogmaals waarom niet!

★★★★★
5 5 1
DB+ is een leuk bedrijf. Ze doen wat ze zeggen en dit vind ik erg belangrijk.

★★★★★
5 5 1
DB+ is prettig in de omgang en alle kennis is aanwezig. We hoeven niet meer naar verschillende partijen, maar kunnen alles bij jullie neerleggen. Dat is fijn! Wij zijn dan ook erg tevreden.

★★★★★
5 5 1
Ik heb DB+ al meerdere malen aanbevolen en met succes. Jullie zijn een warm bedrijf met veel kennis!

★★★★★
5 5 1
Het warme en persoonlijke contact wordt zeer gewaardeerd. Echt een leverancier waar je als grote organisatie blij van wordt.

★★★★★
5 5 1
Ik heb zelf geen zin en tijd om me te verdiepen in telefooncontracten, vervanging van toestellen, etc. Deze informatie ontvang ik op verzoek van DB+, waarbij altijd wordt gekeken naar betrouwbaarheid (bedrijfszekerheid) en prijs.

★★★★★
5 5 1
Ongeacht de situatie helpt DB+ ons verder en zetten ze zich in als wij er niet uit komen.

★★★★★
5 5 1
Goede dienstverlening, altijd opzoek naar een passende oplossing. Ondanks onze kleine organisatie staan jullie altijd voor ons klaar.

★★★★★
5 5 1
DB+ sluit goed aan bij onze organisatie. Fijne communicatie, afspraak is afspraak en hardwerkend personeel.

★★★★☆
4 5 1
Naast aardige ook vaardige mensen die met je mee denken!

★★★★★
5 5 1
De service is top! Ik zou jullie altijd aanraden bij een andere relatie.

★★★★☆
4 5 1
Met Ilse hebben we echt heel goed contact. Zij is echt een goede aanvulling op onze Account Manager Michael. Wat je vraagt weet ze. Dat is echt ontzorgen. Top meid!

★★★★★
5 5 1
Kwaliteit, deskundig, behulpzaam, klantvriendelijk is DB+! Wat wil je nog meer!

★★★★★
5 5 1
DB+ is niet te opdringerig in tegenstelling tot andere bedrijven. Ook zijn ze erg betrouwbaar en denken mee. Ze komen ongevraagd met andere/ betere/voordeligere oplossingen.

★★★★★
5 5 1
Het contact met de Account Manager is betrokken en persoonlijk. Hier worden wij heel blij van en krijgen jullie van ons een dikke tien..

★★★★☆
4 5 1
DB doet wat ze belooft. Je kan op ze bouwen en dat is veel waard!

★★★★☆
4 5 1
Als een relatie ons vraagt bij wie wij onze telecom doen zullen wij vol trots zeggen dat DB+ onze partner is. Fijn bedrijf, jullie staan altijd voor ons klaar!

★★★★☆
4 5 1
Ik ken Dennis al jaren. Ik kocht mijn eerste telefoon in zijn eerste winkel. Ik bewonder hoe DB+ is opgebouwd tot wat het nu is. Alles bij elkaar schept dit een band!

★★★★★
5 5 1
Enorme waardering voor DB+ om altijd een topteam te kunnen realiseren. Jullie hebben enthousiaste en deskundige medewerkers!

★★★★★
5 5 1
Jullie denken mee… gaan net een stapje verder dan gemiddeld. Ook het out of the box denken past ook bij onze mentaliteit.

★★★★★
5 5 1
De medewerkers van DB+ hebben aan een half woord genoeg om een complete oplossing voor ons te bedenken bij grote of kleine vragen. Jullie werken snel en komen afspraken na. Daarnaast blinken jullie uit in kennis van zaken en het vervolgens overbrengen van deze kennis in begrijpelijke taal. Wij als klant worden goed ingeschat en krijgen een passende oplossing geboden op elk vraagstuk. Onze vaste supportmedewerkster werkt op een manier die ons het gevoel geeft dat wij altijd op nummer 1 staan. Ze behandelt onze vragen vlot en geheel naar tevredenheid. Ze houdt ons op de hoogte van de voortgang, in het geval iets niet meteen op dezelfde dag opgelost kan worden.

★★★★☆
4 5 1
Chantal is als de rots in de branding. Fijn dat ze het vaste gezicht is en op de hoogte is van het reilen en zeilen binnen onze organisatie.

★★★★☆
4 5 1
Door de mooie gesprekken en toekomstplannen die zijn gesmeden, kijken wij uit naar een fijne samenwerking met DB+.

★★★★★
5 5 1
Jullie staan altijd voor ons klaar. Vriendelijk, gedreven personeel. DB is echt een klantvriendelijk bedrijf.

★★★★★
5 5 1
DB+ is kundig en professioneel.

★★★★★
5 5 1
Ik heb echt het gevoel dat ik aan DB+ een zakenpartner heb. Dit heb ik met weinig andere bedrijven!

★★★★★
5 5 1
Onze Account Manager Krijn zoekt alles uitgebreid uit en neemt echt de tijd voor mij. Ook reageert hij altijd snel.

★★★★★
5 5 1
Jullie zijn een bedrijf dat klaar staat voor zijn klant. Persoonlijk contact, geen nummer. Warm en hardwerkend bedrijf!

★★★★★
5 5 1
Betrokkenheid vanuit DB+ is erg goed. Jullie zijn altijd oplossingsgericht.

★★★★★
5 5 1
Het samenwerken vanuit betrokkenheid is op jullie lijf geschreven. Wij hoeven maar te roepen en jullie staan voor ons klaar.

★★★★★
5 5 1
Het komt altijd goed wanneer ik jullie iets vraag. Ik kan het zonder zorgen aan jullie overdragen!

★★★★★
5 5 1
DB+ is no nonsense. Jullie doen wat jullie beloven en denken echt met ons mee. Een paar steekwoorden vanuit ons zijn genoeg, vervolgens wordt het direct aangevuld.

★★★★★
5 5 1
Vanaf het eerste contact hebben wij een prettige samenwerking met DB+. Voor die tijd zaten we bij KPN rechtstreeks en dit was geen succes. Inmiddels zijn we al een aantal jaren een hele tevreden klant. We bevelen DB+ zeker aan!

★★★★★
5 5 1
DB+ is erg goed voor zakelijke klanten. Waar je bij Vodafone vaak direct een bandje te horen krijgt, is dit bij DB+ niet zo. Je belt en wordt meteen te woord gestaan.

★★★★★
5 5 1
Alles verloopt altijd heel soepel. Jullie hebben een 'Down to earth' mentaliteit en vriendelijk personeel wat altijd voor ons klaar staat!

★★★★☆
4 5 1
DB sluit aan bij onze behoefte. Bij jullie heb ik echt het gevoel dat we samen een partnership aangaan. Tot nu toe is jullie dienstverlening naar volledige tevredenheid. Dit zetten we graag voort!

★★★★★
5 5 1
Het is een fantastisch bedrijf met geweldige mensen. Mijn vragen zijn niet altijd eenvoudig te beantwoorden of op te lossen maar het lukt Maria altijd weer om zich voor 1000% in te zetten en mee te denken voor een oplossing. Ik ben uitermate tevreden over de snelheid en goede service!

★★★★☆
4 5 1
Jullie zijn klantvriendelijk, snel en de kwaliteit is op orde. Ook denken jullie mee in verbeteringen en vernieuwing.

★★★★★
5 5 1
Duidelijke communicatie, altijd snel reactie en DB+ helpt je aan zaken herinneren die je vergeten bent op te pakken!

★★★★★
5 5 1
Wanneer ik een vraag heb zoekt Maria het dezelfde middag, al dan niet in de avond (na werktijd), voor mij uit.

★★★★★
5 5 1
Onze Account Manager zet echt dat extra stapje om mij goed te informeren en het allemaal te regelen. Ik ben blij dat we jullie in de hand hebben genomen!!

★★★★★
5 5 1
Wij ervaren een snelle service en correcte afhandeling.