Skype for Business

Met Skype voor Business doe je online samenwerken met dezelfde kwaliteit als 'vroeger' op kantoor. Lees hieronder meer informatie.

Synergie. Het ultieme resultaat van samenwerken. Je kent het wel, zo’n Eureka gevoel van ‘Yes, we hebben dit samen geflikt’. Samenwerken is essentieel om tot topprestaties te komen. Maar hoe we samenwerken verandert. Plaatsonafhankelijk werken is volledig ingeburgerd. Hoe zorg je er dan voor dat je met jouw team nog net zo succesvol kunt samenwerken als dat je dat vroeger deed in die fysieke, vaak iets stoffige vergaderkamer? Dit ongeacht je nu op kantoor, thuis of onderweg bent? Skype for Business is je antwoord.

Online samenwerken = Skype for Business

Werkend Nederland is tegenwoordig overal bereikbaar. Is het dan niet fijn als je altijd kan werken alsof je op kantoor bent. Met Skype for Business (voorheen Microsoft Lync) heb je een uniform communicatieplatform dat je de mogelijkheid geeft om simpel en vanzelfsprekend te werken binnen één omgeving. Geen totaal verschillende beleving op mobiel of je desktop. Nee, echt dezelfde gemakkelijke werking. Met Skype for Business kan je chatten, bellen, videogesprekken voeren, vergaderen op afstand, realtime documenten en presentaties delen en zien welke collega’s (en externe teamplayer) wel en niet beschikbaar zijn. Kortom, je hebt die stoffige vergaderkamer eigenlijk niet nodig. Die creëer je gewoon zelf. Op elk moment.

Toch nog iets over dat bellen

Ja. Je kunt bellen over het internet met Skype for Business. Maar als professionele organisatie wil je geen krakend, hol of ver weg klinkend gesprek. Je wilt kwaliteit en functionaliteit. Om op zeker te gaan bieden we daarom een integratie o.b.v. een SIP-trunk met het betrouwbare vaste telefonie netwerk van Vodafone en KPN. Hiermee heeft je spraak een beschikbaarheid van 99% en wordt de SIP-trunk continu gemonitord. Als kers op de taart kunnen we ook de vertrouwde telefooncentralefuncties toevoegen. Tja…. We doen het goed of we doen het niet.

Voorspelbare kosten en geen onderhoud

In de basis wil je geen onderhoud en hoge eenmalige investeringen. Met Skype for Business is dit ook niet nodig. Je betaalt per medewerker een vaste prijs per maand. Updates zitten hierbij inbegrepen en het beheer doen wij. Dat klinkt goed toch?

Skype for business + Office 365

Je kunt Skype for Business ook combineren met Microsoft Office 365 en Exchange 2016. Zo heb je toegang tot de veel gebruikte programma’s als Word, Excel etc. Op deze manier kan je echt lekker werken.

Een live demo van Skype for Business

Allemaal leuk die wervende teksten. Maar het is net als met auto’s…je moet zelf in de cockpit zitten. In ons Experience center geven we je graag een demo over alle mogelijkheden van Skype for Business.

Nog wat weetjes

We geven je graag nog kort wat belangrijke weetjes over Skype for Business.

 

  • Maatwerk

Wil je Skype for Business integreren met bestaande applicaties, infrastructuur of een koppeling wilt met je bestaande telefooncentrale? Denk je aan On of Off Premise of wellicht aan Hybride. Er zijn tal van maatwerkoplossingen mogelijk.

  • Microsoft Licenties

Om Skype for Business Express te gebruiken moet je beschikken over Microsoft licenties waarin rechten zitten om Skype for Business als telefonie platform te mogen gebruiken (Enterprise Voice rechten). Als je Office 365 Business Online Plan 2 of exchange 2016 gebruikt, beschik je mogelijk al over de vereiste Microsoft licenties. Als dit niet het geval is kunnen wij dit via een Add-on licentie aanbieden. Je kan dit uiteraard ook met je ICT-partij regelen.

  • Huidige werkplekken

Voor een optimale gebruikerservaring worden eisen gesteld aan de werkplek. We lichten deze graag verder toe aan je.

  • App virtualisatie en Virtual Desktop Infrastructure (VDI)

Indien van toepassing kan de Skype for Business-client in een VDI geïmplementeerd worden. Hiermee krijgen gebruikers van thin clients toegang tot de diensten van Skype for Business. Let wel, RDS is momenteel niet geschikt.

Meer info over samenwerken?

Wil je meer weten over onze oplossingen om samen te werken? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op!

Meer over samenwerken