Is er een storing

Wanneer er een storing is, is dit erg vervelend. Om je goed te kunnen helpen informeren wij je graag over de mogelijke oorzaken, oplostijden etc.

Communicatie is voor iedere organisatie belangrijk. Wanneer er een storing is, is dit dan ook erg vervelend. Hieronder vind je informatie over eventuele storingen en geplande werkzaamheden aan netwerken.

Storingen

Kabelbreuk Burgemeester Elsenpark

  • 21 oktober 11.08 uur | Aan de N213 ter hoogte van de Burgemeester Elsenpark is vorige week een kabelbreuk ontstaan, door het inslaan van een heipaal.  Deze kabelbreuk is zeer complex, omdat deze 7 meter diep onder de provinciale weg loopt. Voor het herstellen hiervan zal een boorplan opgemaakt moeten worden en de provincie eist hier een vergunning voor. Hierdoor verwacht de leverancier helaas een vertraging welke meerdere weken kan gaan duren. Ervaar je problemen? Laat het ons weten, zodat we samen kunnen kijken of er een tijdelijke oplossing mogelijk is.
  • Update 23 oktober 13.17 uur | Het boorplan is gemaakt en de schouw heeft plaatsgevonden. Morgen wordt er gestart met het boren. Dit duurt ongeveer 1 dag, vervolgens zal de kabel gelegd worden en gelast. We verwachten morgen in de loop van de dag een volgende update te kunnen geven.

    Geplande werkzaamheden

    Providers verbeteren continu hun netwerk. Er worden hiervoor werkzaamheden ingepland en dat kan soms leiden tot tijdelijke overlast. Om ervoor te zorgen dat jij daar zo min mogelijk last van hebt informeren wij je over de werkzaamheden die bij ons bekend zijn.

    Ervaar je problemen?

    Ervaar je problemen die niets te maken hebben met bovenstaande storingen en/of werkzaamheden? Laat het ons weten. Dan zoeken wij het verder voor je uit.