Glasvezel

Een goed begin is het halve werk. Slechte bereikbaarheid, hoge kosten en beperkingen in uitbreidingen of upgrades worden vaak veroorzaakt door een verkeerde start. In de communicatieoplossing is dat de infrastructuur, oftewel je telefoon- en internetlijnen. Met glasvezel zit je goed.

Glasvezel

Een goed begin is het halve werk

Slechte bereikbaarheid, hoge kosten en beperkingen in uitbreidingen of upgrades zijn vaak aspecten die veroorzaakt worden door een verkeerde start. In de communicatieoplossing is dat de infrastructuur, oftewel je telefoon- en internetlijnen. Met glasvezel zit je goed.

Internet via glasvezelverbinding

De afgelopen jaren is het internetverbruik elk jaar zo goed als verdubbeld. Dit komt onder andere door de beweging naar de cloud, maar ook het gebruik van video neemt enorm toe. Met de door ons geadviseerde glasvezelverbinding zit je in ieder geval goed. Met de schaalbaarheid in bandbreedte kun je met glasvezel perfect inspelen op het toenemende internetverkeer en beschik je over een snelle upload- en downloadsnelheid. Naast schaalbaarheid heeft deze glasvezelverbinding:

  • een hoge betrouwbaarheid, snelheid en bereikbaarheid;
  • een hoge beschikbaarheid (tevens mogelijkheid tot verhoging van de beschikbare bandbreedte);
  • een toekomstvast karakter, doordat je allerlei andere diensten over glasvezel kunt laten lopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan geïntegreerde oplossingen met vaste en mobiele telefonie en internet;
  • de mogelijkheid om vestigingen te koppelen;
  • de ruimte om maatwerk te creëren.

Goed om te weten

  • Wij bieden uitsluitend zakelijk internet / glasvezel aan van leveranciers met hoge kwaliteit verbindingen voor optimale stabiliteit. Dit zijn KPN en Vodafone.
  • Je hebt de keuze uit beheerde en onbeheerde oplossingen met verschillende service niveaus of SLA’s.

Meer info over verbinden?

Wil je meer weten over de oplossingen om te verbinden? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op!

Meer over verbinden