Microsoft 365 Consultant

32 - 40 uur

Als Microsoft 365 consultant ben je vaak op locatie bij onze topklanten. Daar adviseer je hoe de huidige IT omgeving nóg slimmer en veiliger kan. Ben jij op zoek naar een organisatie waar de klant én jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staan? Kom ons team versterken!

Ons net verbouwde kantoor in Wateringen zul jij niet vaak zien. Als Microsoft 365 consultant ben je namelijk vaak op locatie bij onze topklanten. Daar adviseer je hoe de huidige IT omgeving nóg slimmer en veiliger kan. Van ons krijg je al het vertrouwen om jouw Microsoft expertise in te zetten. Je bent verantwoordelijk voor jouw klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Natuurlijk zitten je collega’s klaar om te overleggen of te helpen. En is het kantoor altijd voor je open als je een rustige werkplek zoekt om de plannen uit te werken, voor een lekkere smoothie of een flipperkastpauze 😉

Wat je doet

als Microsoft 365 Consultant bij DB+ en Veneco

Microsoft 365 speelt in jouw functie de hoofdrol. Je laat de dienst dan ook schitteren. Iedere ICT omgeving is anders maar je brengt de mogelijkheden die Microsoft heeft in kaart en matcht dit met de behoeftes van je klant. Je onderhoudt de contacten met je klanten goed en werkt samen vanuit betrokkenheid en interesse. Zo weten ze je altijd te vinden als er een (technische) vraag is over hun ICT. Hierbij horen werkzaamheden als:

 • Het uitvoeren van Microsoft 365 projecten in samenspraak met je collega’s;
 • Migratieplannen bedenken om bestaande omgevingen naar Azure over te zetten;
 • Microsoft Azure omgevingen uitdenken en implementeren;
 • Autorisatie inrichten op basis van Azure Active Directory;
 • Management en security eigenschappen inregelen;
 • Onderzoeken, adviseren, inrichten, beheren en optimaliseren van (nieuwe) Microsoft 365 oplossingen;

Doorgroeimogelijkheden

Ben jij al een specialist maar wil je verder ontwikkelen of specialiseren? Wij investeren graag in passende cursussen of opleidingen om het beste in jou naar boven te halen. We zijn een team professionals dat alles voor elkaar krijgt. Mét elkaar!

Wij zoeken iemand...

 • Die ervaring heeft met Microsoft 365 en/of Azure;
 • Die Microsoft (MS- 100/ MS-101) gecertificeerd is of bereid is om dit te volgen;
 • Die Azure (AZ-103 / AZ-104 of AZ-900) gecertificeerd is of bereid is om dit te volgen;
 • Die denkt in oplossingen in plaats van problemen;
 • Die zelfstandig, nauwkeurig, gestructureerd en analytisch kan werken;

Wij bieden

Vertrouwen

We zijn een platte organisatie gebaseerd op Lean werken. Dit betekent dat we geen planningsafdeling of managers hebben. We geven je het vertrouwen om je functie zelf in te delen en leggen de focus op de werkzaamheden waar jij blij van wordt. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om flexibel te werken en urenverantwoording te verdelen over de week.

Balans

We zijn bloedserieus over onze doelen, maar dat betekent niet dat het hier een stijve bedoening is. Integendeel zelfs. Plezier in je werk staat voorop en we doen er alles aan om dat plezier te vergroten. Iedere maand organiseren we activiteiten in ons Vitaal programma. Iedere week hebben we groentesapjes en smoothies en iedere dag lachen we samen op de werkvloer.

Teamgevoel

Zonder jou input kunnen wij niet groeien. Dus doen we het samen. Je collega’s leren van jou en jij van je collega’s. We zijn benieuwd naar je mening en vragen je ook die actief te delen bij bijvoorbeeld de maandelijks technische ontbijtsessie.

Expertise

We investeren graag in nieuw talent. Dus twijfel niet om te reageren op de functie ook al ken je niet alle ins & outs van Microsoft. We vragen wél affiniteit met IT en techniek. Word je daar enthousiast van? Dan bieden we je werkgerelateerde opleidingen en doorgroeimogelijkheden in specialisme en techniek.

En ook…
Uiteraard behoren bij deze functie goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder studievergoeding, pensioen, bonussen, bedrijfsuitjes, zakelijke auto, laptop en telefoon.

DB+ en Venéco gaan samen door!

Door onze samenwerking met Venéco worden we groter. Maar vooral ook completer! DB+ en Venéco gaan samen door en daarmee combineren wij 25 jaar ervaring in zowel telecom als IT. Onze krachten worden gebundeld en daarnaast betekent dit nóg meer kansen voor jou!  Maak kennis met Venéco.

Vind jij dat jouw talent kan bijdragen aan onze groei en ambities en wil je meebouwen aan onze plannen voor de toekomst? Dan horen we graag van je!
Meer weten over onze samenwerking? Klik hier. 

 

Enthousiast? Leuk!

Stuur je sollicitatie en CV naar rnutbey@dbplus.nl t.a.v. Robin Nutbey.

Wil je eerst nog wat meer weten over onze organisatie? Lees dan hier meer over onze werkwijze of stuur Robin een appje via 06-43360037.

Niet jouw droombaan?

Ben jij wel een DB’er maar is dit niet jouw droombaan? Bekijk dan onze andere vacatures!