6

stappen van sollicitatie tot collega

Hieronder de stappen van het sollicitatieproces die we vrijwel altijd volgen. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden… dus het wil zeker niet zeggen dat het nooit anders verloopt.

Group 3

Sollicitatie

stap 1

Stuur jouw motivatie en CV naar ons via de link bij de vacature of via rnutbey@dbplus.nl. De eerste stap is gezet! Twijfel je nog of heb je nog vragen? Bel Anouk of Robin en zij leggen het je graag uit! Liever appen? Mag ook! Dit kan naar 0643360037. 

Group 5

Uitnodiging

stap 2

Wanneer we de klik zien en jouw kwaliteiten passen bij onze organisatie, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Anouk of Robin belt jou om een afspraak te maken. Dit doen we doorgaans binnen 5 werkdagen. 

Group 10

Op de koffie bij Robin of Anouk

stap 3

Het kennismakingsgesprek zal plaatsvinden in Wateringen met Anouk of Robin. Het gaat om een eerste indruk en we zijn heel benieuwd naar wat jij verwacht van ons als werkgever. Wanneer ben jij gelukkig op je werk? Uiteraard informeren we je ook over de functie, je collega’s en onze klanten.  

Group 10

Het tweede gesprek

stap 4

Ben jij en zijn wij na het eerste gesprek nog steeds zo enthousiast? Dan is het tijd voor het tweede gesprek. Dit is vaak een verdiepingsgesprek met jouw nieuwe directe collega, meestal samen met één van de directieleden.

Group 8

Voorstel

stap 5

Pas jij binnen ons team en passen wij bij jouw wensen en ambities die je hebt voor de toekomst? Kortom, van beide kanten springen alle lichten op groen? Dan zullen we je een passend voorstel doen.  

Group 7

Welkom aan boord!

stap 6

Wij kijken uit naar je eerste werkdag bij ons!