Cisco Webex Contact Center

Next level omnichannel hub die je met artificial intelligence helpt klanten efficiënter en beter te helpen telefonisch of via een ander kanaal zoals sms, social media, chat, e-mail of spraak.

Meer weten over Microsoft Teams

De voordelen van bellen via Teams zijn duidelijk. Je biedt je organisatie één geïntegreerde digitale werkplek en het IT beheer wordt eenvoudiger. Er is nog wel een maar. Complexere telefoniefunctionaliteiten zoals een receptiepost of een call center zijn op dit moment basic te noemen binnen Microsoft Phone Systems. Betekent dit dat bellen via Teams geen optie meer is? Nee. Cisco Webex Contact Center biedt uitkomst.

Contact Center in Microsoft Teams

via Cisco Webex Contact Center

Het contact center van Cisco Webex is een omnichannel hub waar e-mail, SMS, chat, WhatsApp en andere social kanalen en de customer service samenkomen. Via Direct Routing verbind je Microsoft Teams met Cisco Webex Contact Center.

De belangrijkste functionaliteiten van Cisco Webex Contact Center:

 • Omnichannel
  Het maakt niet uit welk kanaal een klant kiest om jouw organisatie te bereiken. Je ziet het allemaal terug in Cisco Webex Contact Center. Of het nu via e-mail, SMS, chat, Facebook Messenger, Twitter of WhatsApp is. De communicatie wordt geregistreerd in de klantkaart en is makkelijk terug te vinden.
 • Klanttevredenheid meten
  Met het Contact Center verzamel je waardevolle klantfeedback. Proactief en reactief. Je geeft hiermee de klant de ruimte om feedback te geven en kan zelf enquêtes uitsturen om te peilen hoe iemand het contact heeft ervaren. Is het eerdere contact goed beoordeeld? Dan kun je op basis van die tevredenheid een nieuwe oproep meteen routeren naar de juiste agent. De gespreksgeschiedenis is terug te zien door supervisor en agent.
 • Virtual Agents
  Virtual agents zet je in om een eerste antwoord te geven op een klantvraag. Dat werkt efficiënt bij bijvoorbeeld veelgestelde vragen. Komt een klant hier niet verder mee? Dan schakel je door naar een live agent. Alles wat de virtual agent al ‘besproken’ heeft met de klant is terug te lezen in de gespreksgeschiedenis.
 • Nog een stapje verder: Intelligente Super Agents (AI powered agents)
  In 2021 bouwt Cisco de AI mogelijkheden verder uit. Waaronder volledige call transcripts, conversational IVR en keyword routering.
 • Flow Control
  Zelf je flows bouwen? Dat kan met de flow control builder. Zo is de IT afdeling niet meer nodig.
 • Reports & Dashboards
  Zie waar kansen liggen met rapporten en dashboards die je niet alleen historische data laten zien maar ook real-time vertellen wat er gebeurt.

Zoals je leest, is er veel mogelijk. Meer weten over de contact center mogelijkheden binnen Microsoft Teams? Laat het ons weten via dit formulier of 0174 31 60 60.