Hosted telefonie

Vast, mobiel en internet uit een hosted omgeving. Schaalbaar, flexibel en voorspelbaar in kosten. Maar hosted telefonie helpt vooral in beter klantcontact en meer werkplezier.

Hosted telefonie

Vast, mobiel en internet uit een hosted omgeving

ISDN stopt. De telefooncentrale aan de muur verdwijnt. In het kader van nostalgie vinden we dat best jammer. Maar hosted telefonie biedt nieuwe mogelijkheden en dat is dus juist goed. Hosted is vandaag de dag sowieso het toverwoord in digitale-transformatie-land. Die ontwikkeling zorgt er ook voor dat zo’n beetje iedereen het aanbiedt.

Jongens waar je van op aan kunt

Maar wat kies je dan? Kijk, wij doen het goed of we doen het niet. En dat begint met het kiezen van sterke partners. Jongens waar je van op aan kunt zoals Vodafone, KPN en RoutIT. Vast, mobiel of internet. Los of geïntegreerd. Allemaal uit dezelfde beheerde, tsja, wolk, zeg maar. Op onze uitgebreide menukaart staat altijd het juiste smaakje hosted telefonie. Dus ook voor jou. Uiteraard schaalbaar, flexibel en voorspelbaar in de kosten. Maar bovenal helpt het je met beter klantcontact en meer werkplezier. Zo maak je het je team lekker makkelijk.

Onze strategische partners zijn:

Voordelen van hosted telefonie

 • Zekerheid van een veilige hosted omgeving.

  Sterke partners, sterke cloud. De provider zorgt voor updates en veiligheid. Zoals back-ups en kosteloze updates vanuit de provider. Dit zit bij de maandelijkse kosten inbegrepen.

 • Schaalbare telefonie oplossing.

  Krimpt of groeit je organisatie? Dan schaal je op of af in capaciteit. Zo betaal je alleen voor wat je gebruikt. Logisch.

 • Hosted telefonie biedt continuïteit.

  Een fysieke telefooncentrale bij jou op locatie kan uitvallen. Dan ben je onbereikbaar. Een cloud telefooncentrale draait redundant in 2 of soms 3 datacenters. Gaat de ene down, dan pakt die ander het over. En blijf jij optimaal bereikbaar.

 • Vast-mobiel integratie.

  Met je mobiel uitbellen met het vaste nummer en belletjes naar je vaste lijn ontvangen op je mobiel. Het is mogelijk bij hosted telefonie.

Nadelen van hosted telefonie

 • Grote kans dat je nieuwe hardware nodig hebt

  De huidige (analoge) hardware kan helaas niet gebruikt worden bij een hosted oplossing. Houd er daarom rekening mee dat de kans groot is dat een nieuwe router, switch en toestellen aangeschaft moeten worden.

 • Het is even wennen

  Het is even wennen voor de medewerkers. Bij hosted telefonie heb je extra mogelijkheden zoals Vast-mobiel integratie, waardoor adoptie belangrijk is. Gelukkig gooien wij je niet in het diepe. Lees hier meer over in onze aanpak.

   Cloud telefonie in een whitepaper

   80% van het bedrijfsleven stapt over op Cloud telefonie. Een oplossing die je zeker onder de loep wilt nemen. Met deze whitepaper helpen we je graag een handje in de oriëntatie en nemen we je mee in een aantal belangrijke aandachtspunten.

   Whitepaper cloud telefonie aanvragen

   Kosten van hosted telefonie

   Nu lees je natuurlijk het liefst hier met welk budget je rekening moet houden. Alleen is dat lastig om te zeggen omdat iedere situatie anders is. Geen verkooptruc, echt niet. We kunnen het uiteraard wel voor je berekenen. Laat ons gerust weten dat je interesse hebt, dan nemen we contact met je op om jouw situatie te bespreken. Dit is geheel vrijblijvend (ook geen verkooptruc ?).

   Wat is hosted telefonie

   Hetzelfde als cloud telefonie. Het is bellen via internet. De telefooncentrale staat niet bij jou op locatie maar in de cloud bij de provider.

   Verschil met Cloud telefonie en VoIP telefonie

   Met cloud telefonie is er geen verschil. Het is maar net wie je treft hoe bellen via internet met een telefooncentrale in de cloud genoemd wordt. Hosted telefonie verschilt wel ietsjes van VoIP telefonie. Bij VoIP bel je ook via internet maar heb je een fysieke telefooncentrale op locatie staan die jij in beheer hebt.

   En hoe zit het dan met hosted voip?

   Hosted VoIP is ook hetzelfde als hosted telefonie of cloud telefonie. Het is een andere term voor hetzelfde.

   Meer info over cloud?

   Wil je meer weten over onze Cloud oplossingen? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op!

   Meer weten over cloud

   +65

   medewerkers

   +2000

   klanten

   +40

   NPS

   84%

   Customer Effort Score