Zakelijke mobiele telefonie

Niemand kan meer zonder, je organisatie kan niet meer zonder. Maar dan het liefst wel mobiele telefonie met goede dekking en een mooie prijs.

Doe de gratis Telecomscan

Mobiele telefonie. Je kan niet meer zonder.

Zeker in het MKB of Grootzakelijk segment is het (bijna) logisch dat je een telefoon van de zaak hebt. We zien ook steeds meer dat bedrijven zelfs alle vaste telefoons de deur uit doen en puur voor mobiele telefonie gaan. Wat je ook kiest, je wilt in ieder geval een aanbod wat past bij je organisatie, goede dekking heeft en klopt qua prijs. Aan jou de mooie klus van vergelijken, toch nog maar een keer vergelijken en uiteindelijk kiezen.

We doen het niet alleen

We werken met krachtige partners: KPN, Vodafone en T-Mobile. Zo kunnen wij je onafhankelijk adviseren. Wat wij zo leuk vinden aan onafhankelijk zijn, is dat we écht de beste deal voor jouw organisatie kunnen maken. Hieronder lichten we alvast in een notendop het aanbod van KPN, Vodafone en T-Mobile toe.

Onze strategische partners zijn:

KPN EEN MKB Mobiel

De belangrijkste voordelen van KPN EEN MKB* Mobiel op een rij:

 • Het betrouwbare netwerk van KPN, met 4G Mobiel Internet;
 • Flexibiliteit: eenvoudig het aantal gebruikers opschalen of verlagen. Zo blijf je flexibel en betaal je alleen voor de gebruikers die daadwerkelijk nodig zijn;
 • Automatisch MB’s en minuten delen met collega’s binnen hetzelfde abonnement;
 • Extra Groep SIM-kaarten voor laptop of tablet die delen in het MB groepstegoed;
 • Sms-notificatie bij 80% en bij 100% verbruik van het MB tegoed;
 • Gratis Business VoiceMail voor het hele bedrijf;
 • Uniforme einddatum van alle abonnementen.

Lees hier meer over KPN EEN MKB Mobiel
Of vraag meteen een meer informatie aan.

* We bieden ook KPN EEN Grootzakelijk aan.

Vodafone One Mobile

De belangrijkste voordelen van Vodafone One Mobile op een rij:

 • Flexibel
  Het basis abonnement kun je met de extra opties gemakkelijk afstemmen op de behoeften van je medewerkers;
 • Zorgeloos
  Geen onderscheid meer tussen Nederland en andere Europese landen; One Mobile biedt d.m.v. optionele databundels een ‘Worry-free’ ervaring voor spraak en datagebruik in en naar alle Europese landen, inclusief Nederland. Tevens is een Worry free Rest of World bundel beschikbaar;
 • Toekomstvast
  Combineer One Mobile gemakkelijk met de andere oplossingen uit het zakelijke Vodafone portfolio voor een oplossing die meegroeit met de organisatie.

Lees meer over Vodafone One Mobile
Of vraag meteen meer informatie aan

T-Mobile @Work

De belangrijkste voordelen van @Work op een rij:

 • Op het best geteste en snelste netwerk van Nederland;
 • Alle bundels zijn standaard inclusief onbeperkt bellen in NL/EU/US (alleen T-Mobile US netwerk)
 • Unlimited data in NL en tot 10 GB in de EU;
 • Waarschuwings-sms bij het verbruiken van 80% van je data én bij volledig gebruiken van je data;
 • Flexibele abonnementen: 12, 24, 36 maands contracten waarbij je iedere maand kunt kiezen of je je abonnement wilt aanpassen: omhoog of omlaag.

Lees meer over T-Mobile @Work
Of vraag meteen meer informatie aan

Kun je niet kiezen?

Laat ons je zakelijk mobiele abonnementen vergelijken

Het handmatig vergelijken van de verschillende providers en het berekenen van de abonnementen is een tijdrovende klus. Daarom doen wij dat graag voor je. Met onze gratis Telecomscan brengen we je huidige mobiele abonnementskosten nauwkeurig en overzichtelijk in beeld. En nog belangrijker: óók de toekomstige situatie kunnen we op deze manier berekenen.

De scan berekent automatisch wat de maandelijkse abonnementskosten worden bij KPN, Vodafone en T-Mobile. Op deze manier kunnen we je verzekeren van onafhankelijk advies. Hierbij houden we uiteraard ook rekening met de snelgroeiende online wereld. Zo word je na een aantal maanden niet verrast met bijvoorbeeld een te kleine databundel.

Doe de gratis Telecomscan
vanaf 15 zakelijke abonnementen

Het voordeel van mobiele telefonie bij DB+

Goedemiddag, druk 1 voor…NEE!

Dit krijg je niet te horen wanneer je ons belt voor een vraag of probleem. Bij ons heb je een vast contactpersoon die je situatie kent, je persoonlijk te woord staat en proactief handelt. Als een toestel binnen de organisatie kapotgaat of kuren vertoont, zorgen wij voor een snelle en vakkundige reparatie. Lukt dit onze Servicebalie niet direct? Dan krijg je tijdelijk een passend leentoestel. Naast onze face to face dienstverlening kun je ook online terecht voor het bestellen van hardware in onze webshop.

Lees meer over onze werkwijze