Van bezit naar toegang: Apple Lease

Kopen? Eigenaar zijn? Ben je mal. Je kan het zo gek niet bedenken of we hebben er een abonnement voor. Muziek, series, auto’s, brillen…. zelfs de kapper. Dit verandert blijkbaar als we de zakelijke wereld in stappen en het hebben over smartphones. Veel bedrijven willen dan per se eigenaar zijn van die smartphone. Best gek als je je realiseert dat zo’n apparaat binnen no-time ‘oud’ is en waarde verliest. Ik zeg daarom: ga leasen. In dit blog leg ik je uit waarom en introduceer ik een mooie dienst voor Apple lease.

De voordelen van Apple Lease op een rij

Onze smartphone. We kunnen niet meer zonder. Je neemt dan ook geen genoegen met een oud, haperend model. Hij moet snel zijn, up to date en van de laatste technieken voorzien. Zakelijk zie je vaak dat men toch niet kiest voor de nieuwste versie. De reden? Het vraagt om een grote eenmalige investering. Wij hebben de oplossing: Apple producten aanschaffen voor een vast maandbedrag via Apple Financial Lease (AFS). En dit biedt voordelen. Komt tie:

  • Geen voorfinanciering: leasen voor een vast laag maandbedrag;
  • De restwaarde wordt op voorhand meegenomen wat resulteert in een lager maandbedrag;
  • Bij operational lease komt het Apple product niet op je balans te staan;
  • Je werkt altijd met de nieuwste apparatuur;
  • Je kiest zelf uit een contractduur van 12, 24 of 36 maanden;
  • Apple lease is mogelijk voor alle Apple producten inclusief benodigde accessoires;
  • Je hebt één financieringsbron voor alle technologie die je nodig hebt.

Vanaf €19,- per maand maak je gebruik van de nieuwste iPhone.

Combineer extra diensten in je Apple lease

Vandaag de dag kan je een zakelijke smartphone eigenlijk niet meer onbeheerd uitrollen in de organisatie. Vanuit de AVG wordt dit ook verplicht gesteld. Denk alleen al aan reputatieschade die je als bedrijf oploopt wanneer er sprake is van een hack en/of datalek. Toch zie je dat bedrijven afzien van de investering in MDM en Endpoint Security, omdat de smartphone al z’n grote investering is. Onze Apple lease propositie biedt hier een antwoord op. Met Apple lease bespaar je direct vanwege de restwaarde die op voorhand wordt verrekend. Die ruimte kan je gebruiken om bijvoorbeeld MDM of Endpoint Security mee te financieren in het maandbedrag. Zo heb je een volledig managed device voor de prijs van een reguliere iPhone.

apple lease DB+ DBplus

 

Nooit meer een oud toestel

Het mooie aan deze vorm van leasen is dat je altijd met nieuwste producten werkt. Hoe gaat dat in z’n werk? Ik leg het uit. Zo’n half jaar voor het einde van de looptijd krijg je van Apple Financial Services bericht. Je hebt dan keuze uit drie opties:

  1. Je kunt de overeenkomst door laten lopen tegen dezelfde condities, met maandelijkse opzegmogelijkheid;
  2. Je kunt de apparatuur kopen tegen de marktwaarde van dat moment;
  3. Je mag de apparatuur zonder bijkomende kosten teruggeven aan Apple Financial Services.

Om de 9+ beleving af te maken kan je ook volledig ontzorgd worden bij de teruggave van de devices. De devices worden op locatie ingepakt, de logistiek wordt verzorgd en de data op de apparaten wordt professioneel gewist. Voor dit laatste krijg je een certificaat ter bevestiging. Ik zou zeggen retegoede service. Apple noemt het ‘White Glove Return’. Afijn…de strekking is duidelijk.

Schade bij het inleveren? We vergeven je.

Normale gebruikssporen zijn geen issue, maar je kent de gevallen vast wel waar het device meer dood is dan levend. Hoe wordt hier mee omgegaan? Je kan voor een kleine meerprijs een ‘Forgiveness Pool’ afsluiten. Hierdoor hoef je een vooraf vastgesteld percentage van de toestellen niet (schadevrij) in te leveren.

Sneller en gemakkelijker toestellen beheren met Apple DEP

Nu we toch op de as zitten om je volledig te ontzorgen wil ik kort nog even Apple DEP toelichten. De tijd dat nieuwe mobiele devices uitrollen zorgde voor een hoop ergernis en kostbare tijd is voorbij. Met Apple DEP rol je nieuwe devices eenvoudig en snel uit. Naast tijdswinst zorgt Apple DEP ook voor beter beheer. Om een goed beeld te krijgen waar de grote verschillen zitten hebben we beide situaties even naast elkaar gezet. Een wereld zonder en een wereld met Apple DEP.

Wil je meer weten over Apple Financial Lease? Ik help je graag verder. Klik hier en ik neem contact met je op.

Vragen?

laat het weten

Interessant?

laat het anderen weten