Kennissessie Security

Hoe veilig is jouw online omgeving?

Ontdek tijdens onze kennissessie wat er speelt vandaag de dag in onze online wereld en hoe jij je kunt wapenen tegen dreigingen.

Meld je aan

Volgens onderzoek bestaan er twee type bedrijven. Bedrijven die weten dat ze gehackt zijn en bedrijven die het niet weten. Cybercrime groeit nog elke dag. Je hoeft er zelfs geen IT kennis meer voor te hebben. Wie wil, kan voor een paar euro een aanval kopen op het darkweb. Daarom is het zo belangrijk dat je werk maakt van de online veiligheid van jouw organisatie.

Wat kun je verwachten?

Voor deze kennissessie over Security hebben wij 2 experts uitgenodigd die zich iedere dag bezig houden met dit onderwerp. Zij vertellen je wat er met jouw bedrijfsinformatie kan gebeuren en welke maatregelen je moet nemen om in de race tegen cybercrime voor te blijven. Word je bewust van de dreigingen die op de loer liggen en kom naar onze kennissessie!

Mark de Groot | Team Leader Ethical Hacking bij KPN

Mark de Groot kennissessie security DB+ DBplus

Mark legt ons graag uit hoe een cyberaanval uitgevoerd wordt en welke technieken hackers gebruiken om organisaties binnen te komen. Mark maakt je bewust van de dingen die allemaal op internet te vinden zijn en waarom ook jouw organisatie interessant is om te hacken. Luister naar de tips over waar je in de toekomst op moet letten om geen gemakkelijke prooi te zijn voor hackers! Herkenbare situaties waar we allen mee te maken hebben, zullen als voorbeeld gesteld worden: Hoe gevaarlijk is het om een kopie paspoort op je computer op te slaan?  WiFi op vakantie, hoe veilig is het? Online bankzaken doen, heel vanzelfsprekend, toch?

Rik Chorus | Cyber Security Channel Manager bij Cisco

Rik Chorus kennissessie security DB+ DBplusRik kan ons als geen ander vertellen wat de dreiging is waar we met z’n allen mee te maken hebben. Hij zal ons een aantal praktijkvoorbeelden voorleggen. Hoe gemakkelijk is het om gehackt te worden? Ook het belang van beveiliging komt aan bod.

Wanneer
Donderdag 19 september van 15.00 – 17.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur).

Waar
DB+ Naaldwijkseweg 100 in Wateringen

Natuurlijk zorgen we voor een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje. Onze kennissessie is uiteraard geheel kosteloos.

Schrijf je nu in

en zorg dat je er bij bent