Vitaliteit voor je organisatie laten werken

In twee uur bijgepraat over de do's en don'ts van een Vitaalprogramma en een dosis fijne inspiratie om mee aan de slag te gaan!

Vitaal kennissessie

Wat kun je verwachten?

Vitaliteit gaat in onze beleving om voeding, beweging, mindset en duurzaamheid. We nemen je graag mee in hoe wij dit hebben aangepakt bij DB+. Naast verhalen uit onze praktijk zorgen we ook voor fijne inspiratie waar je mee aan de slag kan én brengen we je graag in contact met andere bedrijven om elkaar te inspireren. Leuk en uiteraard geheel kosteloos!

Wanneer
Donderdag 7 februari van 9.00 tot 11.00 uur

Waar
DB+ Naaldwijkseweg 100 in Wateringen

Schrijf je nu in

en zorg dat je er bij bent

Ervaringen van andere deelnemers

met een gemiddelde beoordeling van een 8,4

  • Ons kantoor is bezig met het opzetten van een vitaliteitsplan. Door de sessies bij DB is dit in een stroomversnelling gekomen.
  • De sessie is zeer goed georganiseerd en elke keer komen er weer nieuwe c.q. andere aspecten naar voren. Iedereen doet goed mee en we proberen met elkaar verder te komen en dat werkt.
  • Goed georganiseerde en voorbereide sessies met nuttige onderwerpen.
  • Vitaliteit is een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Om werknemers in beweging te krijgen en houden zal de werkgever dit moeten faciliteren. Dit werkt het beste als je uitvoert met een samengesteld team dat dit kan uitdragen naar alle collega’s en weet waar behoefte aan is. Vitaliteit zou als thema op agenda van de ontwikkelgesprekken moeten staan. En dan niet met alleen de nadruk of fysieke vitaliteit, maar vooral ook mentale vitaliteit en werkplezier.
  • Inspirerend, laagdrempelig, heel informatief, goede sfeer en fijne ontvangst. Heel erg bedankt voor deze energieke beleving! Bij DB+ zit vitaliteit in het DNA, dat voel je en ervaar je in de kennissessie. Ik vind het heel bijzonder hoe jullie als bedrijf/mensen dit oppakken.
  • Ontvangst en locatie was top. Het gemotiveerde en energieke straalde van de presentatie af.