Vitaliteit voor je organisatie laten werken

In twee uur bijgepraat over de do's en don'ts van een Vitaalprogramma en een dosis fijne inspiratie om mee aan de slag te gaan!

Vitaal kennissessie

Wat kun je verwachten?

Vitaliteit gaat in onze beleving om voeding, beweging, mindset en duurzaamheid. We nemen je graag mee in hoe wij dit hebben aangepakt bij DB+. Naast verhalen uit onze praktijk zorgen we ook voor fijne inspiratie waar je mee aan de slag kan én brengen we je graag in contact met andere bedrijven om elkaar te inspireren. Leuk en uiteraard geheel kosteloos!

Wanneer
Donderdag 3 oktober van 9.00 tot 11.00 uur

Waar
DB+ Naaldwijkseweg 100 in Wateringen

Schrijf je nu in

en zorg dat je er bij bent

Ervaringen van andere deelnemers

met een gemiddelde beoordeling van een 9,1

  • Ons kantoor is bezig met het opzetten van een vitaliteitsplan. Door de sessies bij DB is dit in een stroomversnelling gekomen.
  • Helder, informatief, vermakelijk en leerzaam. Vooral jullie eigen verhaal en ervaringen.
  • Inspirerend, laagdrempelig, heel informatief, goede sfeer en fijne ontvangst. Heel erg bedankt voor deze energieke beleving! Bij DB+ zit vitaliteit in het DNA, dat voel je en ervaar je in de kennissessie. Ik vind het heel bijzonder hoe jullie als bedrijf/mensen dit oppakken.
  • Allereerst was alles tot in de puntjes verzorgd. Jullie kantoor heeft een heel prettige uitstraling. En over de sessie zelf: het enthousiasme spat eraf en dat is denk ik het meest waardevolle. Zo draag je een missie uit naar je medewerkers (en dus ook klanten). Ik vind het heel mooi hoe jullie de missie door alles heen hebben laten lopen en alle pijlers van vitaliteit behandelen.
  • De kracht van simpele dingen doen, gedoseerd implementeren en volhouden sprak me erg aan. En jullie energie en inspiratie spatte er vanaf en zette mij aan. Dankjewel!