Rob Kamer

Account Manager Grootzakelijk

Over Rob

Per 1 januari 2019 ben ik gestart bij DB+ in de rol als Account Manager Groot Zakelijk. Een baan met veel afwisseling, veel contact met verschillende klanten, mooie diensten en oplossingen, leuke collega’s en een fijne sfeer binnen DB+. Voor deze periode lag mijn ambitie bij een baan als politieman, dierenarts, verpleger en daarna tóch maar brandweerman. Maar toen was ik nog erg jong hoor!

Als Account Manager probeer ik mijn sterke eigenschappen waar mogelijk toe te passen. Geduld, goed kunnen luisteren, kunnen relativeren (met een vleugje humor) en een sterk rechtvaardigheidsgevoel staan hierbij voorop. Je mag mij dan ook ’s nachts wakker maken als iemand écht hulp nodig heeft.

Ook buiten werktijd zit ik niet stil. Ik ben graag veel buiten en spreek regelmatig af met familie en vrienden. Op het gebied van sport zijn volleybal en Krav Maga favoriet. En als we dan toch bezig zijn.. Dan mogen mooie reizen niet ontbreken in dit rijtje. Mijn hoogtepunten waren toch wel India, Nepal, Sri Lanka, China, Hong Kong en Taiwan. Hoe groter het contrast met Nederland, des te fascinerender de reis voor mij is.