De Cisco Unified Communications Manager

Met Cisco Unified Communications Manager breng je collega’s op elk moment, overal en op elk apparaat samen met spraak- en videogesprekken, berichten en mobiliteit.

Ken je de telefooncentrale nog die vroeger aan de muur hing? De Cisco Unified Communications Manager (voorheen Call Manager) is eigenlijk die telefooncentrale, maar dan van nu en vele malen beter. We vertellen je graag nog iets meer over de Cisco Unified Communications Manager in het algemeen.

Cisco Unified Communications Manager: een solide, maar multifunctionele basis

Dit telefonieplatform biedt legio mogelijkheden om diensten zoals spraak, video en berichten te ondersteunen. De Cisco Unified Communications Manager is daarbij koppelbaar met diverse systemen en gateways van derden en wordt om die reden in verschillende branches gezien als een onmisbare oplossing. En we kunnen je vertellen… dit klopt als een bus. Deze oplossing draait bij veel klanten als een zonnetje en zij willen niet meer zonder.

Cisco Unified Communications Manager biedt jouw organisatie

Mobiel werken

Met de uitgebreide functies van Cisco Unified Communications Manager kun je niet alleen de collega’s op kantoor, maar ook de collega’s die extern werken goed ondersteunen. Zo kunnen zij altijd en overal werken. Door de Cisco Unified Communications Manager te integreren met Jabber of Webex kunnen collega’s ook gesprekken ontvangen op hun smartphone, laptop of tablet van zowel hun mobiele nummer als de vaste lijn.

Video

Breng laptops, desktop en telepresence ruimtes samen in het platform. Zo kunnen jouw collega’s met ieder device gebruik maken van video.

Open en interoperabel

Cisco Unified Communications Manager biedt brede ondersteuning voor industriestandaarden, een breed scala aan gateways, een breed ecosysteem van integraties en oplossingen van derden. Jouw voordeel? Je kunt bedrijfstoepassingen hiermee integreren in het telefonieplatform. Daarbij kunnen meerdere locaties gecentraliseerd worden o.b.v. IP-VPN en MPLS. Zo zorg je voor één complete omgeving waarin je collega’s effectief en veilig kunnen samenwerken.

Flexibele oplossing

Of je nu regionaal of wereldwijd opereert. Met Cisco Unified Communications Manager kun je kiezen voor een oplossing die past bij de wensen van jouw organisatie. Kies voor public of private cloud, op locatie, op afstand of hybride. Veranderen de behoeften van jouw organisatie? Geen probleem, de oplossing is schaalbaar en verandert mee met je organisatie.

Veilig en compliant

Ondersteuning voor de nieuwste verificatie-, coderings- en communicatieprotocollen en naleving van belangrijke branchecertificeringen. Hiermee worden wereldwijd gegevens beveiligd voor klanten.

Meer weten over Cisco oplossingen?

Wil je meer informatie ontvangen over de Cisco oplossingen die wij kunnen leveren? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op!

Meer weten over Cisco

Adoptie

Wat heb je aan een oplossing die niet of niet op de juiste manier wordt gebruikt? Precies niets! Daarom is het adoptieproces van een nieuwe werkwijze of tool super belangrijk. Teamleden of collega’s moeten zich comfortabel voelen bij de nieuwe tool. Hoe zorg je hiervoor? Betrokkenheid en training zijn twee sleutelwoorden. Iedere organisatie is uniek, daarom past bij iedere organisatie ook net een andere manier van adopteren van iets nieuws. DB+ kijkt graag samen met jou naar de wijze waarop we dit het beste binnen je organisatie kunnen aanvliegen.