Zakelijk Glas

Zakelijk Glas biedt een toekomstvaste glasvezelaansluiting met een capaciteit tot 1 Gbit/s en is leverbaar met synchrone internetsnelheden van 50, 100, 200 en 500 Mbit/s. Synchroon? Ja, je kunt altijd evenveel uploaden als downloaden. Behalve zeer snel is het netwerk ook uiterst betrouwbaar, met een beschikbaarheid van 99,9%.

Een stijgende behoefte aan capaciteit, snelheid en zekerheid

De mogelijkheid om snel en betrouwbaar elektronisch informatie uit te kunnen wisselen met klanten, leveranciers en andere relaties is heel belangrijk. Begrippen als bereikbaarheid, informatietoegankelijkheid, snelheid van handelen en veiligheid zijn niet meer weg te denken. Dat komt voornamelijk doordat het internet een belangrijk communicatie- en transactiekanaal is geworden en steeds meer bedrijven in uiteenlopende branches, hun processen vergaand automatiseren.

De gegevens die over het netwerk gaan, worden daardoor steeds bedrijfskritischer, maar de bestanden en datastromen worden ook steeds zwaarder. Om als bedrijf efficiënt en klantgericht te kunnen blijven werken en mee te gaan in de ICT-ontwikkelingen, nemen de behoefte aan snelheid, capaciteit en betrouwbaarheid voortdurend toe. Met Zakelijk Glas kun je op basis van een hoogwaardige glasvezelverbinding invulling geven aan de behoeften van jouw organisatie.

Zakelijk Glas: een toekomstvaste glasvezelaansluiting

Zakelijk Glas biedt een toekomstvaste glasvezelaansluiting met een capaciteit tot 1 Gbit/s en is leverbaar met synchrone internetsnelheden van 50, 100, 200 en 500 Mbit/s. Synchroon? Ja, je kunt altijd evenveel uploaden als downloaden. Behalve zeer snel is het netwerk ook uiterst betrouwbaar, met een beschikbaarheid van 99,9%.

Je wordt aangesloten op het betrouwbare glasvezelnetwerk van KPN met de mogelijkheid door te groeien naar een razendsnelle bandbreedte van 1 Gbit/s. Als je eenmaal beschikt over Zakelijk Glas, kunnen voortaan alle voor jouw bedrijf belangrijke diensten geleverd worden over deze ene verbinding.

De voordelen van Zakelijk Glas voor jouw organisatie?

Flexibel en kosteneffectief

Zakelijk Glas biedt een toekomstvaste (glasvezel)aansluiting met snelheden tot 1 Gbit/s. Behalve zeer snel is het netwerk ook uiterst betrouwbaar met een beschikbaarheid van 99,9%. De kwaliteit van Zakelijk Glas is gewaarborgd doordat gebruik wordt gemaakt van het betrouwbare KPN-netwerk. Met de basismodule kun je naast Zakelijk Internet zelf bepalen welke diensten (modules) je over Zakelijk Glas wilt aansluiten. Door het eenvoudig combineren met de verschillende dienstenmodules, kun je de totale kosten laag houden.

Toekomstvast en betrouwbaar netwerk

De aansluiting op Zakelijk Glas bestaat uit een hoogwaardige kabel die aangesloten wordt op Ethernet-apparatuur. Met de combinatie van glasvezel en de door KPN ingezette apparatuur (CPE) kunnen hoge datasnelheden gerealiseerd worden. Zakelijk Glas maakt gebruik van Ethernet voor transport van data. Dit is binnen Nederland het meest voorkomende en snelst groeiende netwerkprotocol. Door de toegepaste Ethernet-technologie kunnen koppelingen met andere netwerken eenvoudig worden gerealiseerd. Het Ethernet-netwerk van KPN is een besloten netwerk met een Service Level Agreement (SLA) die kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen.

Multifunctionele aansluiting

Jouw locatie wordt op basis van een enkelvoudige glasvezelverbinding aangesloten op de dichtstbijzijnde KPN-centrale. Je deelt deze glasvezelverbinding niet met andere gebruikers waardoor je beschikt over een optimale functionaliteit. Deze breedbandige aansluiting dient als het ware als de oprit naar een scala van (breedband)diensten.

Modulair en schaalbaar

Door het gesloten netwerk en nieuwe technologieën is het transport van data over Ethernet een veilige keuze. Jouw aansluiting is schaalbaar naar eigen behoefte en wensen. Voor Zakelijk Internet kun je kiezen uit snelheden tot en met 100 Mbit/s. Deze diensten worden symmetrisch aangeboden. Een voorwaarde daarbij is dat de som van de afgenomen diensten niet meer bedraagt dan de 1 Gbit/s bandbreedte van de basisaansluiting Zakelijk Glas. Uiteraard kun je de diensten altijd in een later stadium uitbreiden.

Aanvullende diensten

Zakelijk Glas is makkelijk uit te breiden met een aantal veelgevraagde applicaties zoals Zakelijk Pinnen en Zakelijk Alarm.

Meer weten over KPN oplossingen?

Wil je meer informatie ontvangen over de KPN oplossingen die wij kunnen leveren? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op!

Meer weten over KPN