T-Mobile Business Partner

Wij kiezen voor sterke strategische partners. Jongens waar je van op aan kunt. T-Mobile is zo'n partner.

Successen boek je niet alleen. Dit doe je samen. We kiezen daarom voor sterke strategische partners. Jongens waar je van op aan kunt. Hier kunnen wij mee lezen en schrijven. Met mooie woorden noem je ons T-Mobile Business Partner. Kort gezegd hebben wij de kennis in huis om je goed te adviseren over de oplossingen van T-Mobile. Handig!

A-kwaliteit oplossingen van T-Mobile

Wij kunnen o.a. de volgende oplossingen van T-Mobile leveren:

Mobiele telefonie

Met mobiele telefonie van T-Mobile kun je zelf bepalen hoeveel GB’s medewerkers nodig hebben. Gebruiken ze meer of minder data? Dan kun je eens per maand het abonnement naar boven of naar beneden bijstellen. Wel zo handig.

Mobiel internet

Met mobiel internet van T-Mobile ben je online in Nederland voor klanten en collega’s via het snelle T-Mobile netwerk. En dat geldt natuurlijk ook in de EU: je neemt de GB’s uit je abonnement gewoon mee over de grens, tot 10 GB in de maand.

DB+ is een prachtige partner die, net zoals T-Mobile, gelooft in een klantcentrale benadering. In onze samenwerking met DB+ vullen wij elkaars competenties aan zodat we de klant altijd de beste oplossing kunnen bieden. Daarbij delen wij met DB+ een cultuur van aanpakken, transparantie en een diepe behoefte om echt met betere oplossingen te komen zodat Ondernemend Nederland zich kan focussen op ondernemen. Directeur Marketing B2B Menno Schreuder, T-Mobile

Meer weten over T-Mobile oplossingen?

Wil je meer informatie ontvangen over de T-Mobile oplossingen die wij kunnen leveren? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op!

Meer weten over T-Mobile