Vodafone Strategic Partner

Wij kiezen voor sterke strategische partners. Jongens waar je van op aan kunt. Vodafone is zo'n partner.

Successen boek je niet alleen. Dit doe je samen. We kiezen daarom voor sterke strategische partners zoals Vodafone. Hier kunnen wij mee lezen en schrijven. Met mooie woorden noem je ons Vodafone Strategic Partner. Kort gezegd hebben wij als Vodafone partner de kennis in huis om je goed te adviseren over de oplossingen van Vodafone. Daarnaast zijn wij Self Installed partner voor Vodafone One Net, waarbij we naast het adviseren ook de volledige installatie oppakken. Handig!

DB+ wint VodafoneZiggo NPS Award

Hoe gaaf! Iedere dag werken we keihard aan de 9+ beleving bij onze klanten. Tijdens het jaarlijkse Business Partner of the Year Event van VodafoneZiggo werden wij verrast met de NPS Award. Een heel mooi compliment naar onze hele team. Benieuwd hoe wij dit doen? Lees het hier.

DB+ DBplus VodafoneZiggo NPS Award

Onze oplossingen van Vodafone

Als Vodafone partner kunnen wij o.a. de volgende oplossingen van Vodafone leveren:

     One Mobile

     One Mobile is de mobiele telefonie oplossing van Vodafone voor ondernemers in het MKB. Deze flexibele dienst biedt voor iedere medewerker een passend abonnement op basis van zijn/haar behoeften.

     Meer over One Mobile

         One Fixed

         Vodafone One Fixed is een veilige, schaalbare oplossing voor de ontsluiting van je bestaande bedrijfstelefooncentrale naar het openbare telefoonnetwerk. Geschikt voor zowel traditionele als IP bedrijfstelefooncentrales.

         Meer over One Fixed

            One Net

             Vodafone One Net Enterprise combineert vaste telefonie, mobiele telefonie en data in één geavanceerde clouddienst. One Net kan naadloos meegroeien of krimpen met je organisatie waarbij je per medewerker kunt kiezen voor een passend profiel.

             Meer over One Net

              Flex

               Vodafone Flex is gebaseerd op SD-WAN technologie en kan op ieder netwerk worden aangesloten. Dus ook op de verbinding van een andere provider. De belofte? Binnen 24 uur ben je online.

               Meer over Vodafone Flex

                Calling in Office 365

                 Samenwerken en bellen via één tool: Microsoft Teams. Dat kan met Vodafone Calling in 365. De voordelen? Geen hard- of software meer nodig op locatie, centraal beheer van Microsoft Teams gebruikers en gemakkelijker beheer.

                 Meer over Vodafone Calling in Office 365

                  Skype for Business

                   Skype for Business is een uniform communicatieplatform. Hiermee kunnen medewerkers chatten, bellen, videogesprekken voeren, video vergaderen met de hele wereld, realtime documenten en presentaties delen en zien wie van hun collega’s wel en niet beschikbaar zijn. Vanaf elke werkplek en met elk device binnen één omgeving.

                   Meer over Skype for Business

                   Managed Internet

                    Met Managed Internet beschik je over een betrouwbare en snelle zakelijke internetverbinding met snelheden tot wel 10 Gbps. Het serviceteam waakt over je netwerk en storingen worden proactief verholpen.

                    Meer over Managed Internet

                     Managed IP VPN

                      Één beheerd virtueel bedrijfsnetwerk voor alle locaties en devices, geschikt voor spraak- en datacommunicatie. Op het Managed IP VPN netwerk kun je naast nevenlocaties ook thuiswerkers en de mobiele vloot aansluiten. Alle medewerkers werken binnen 1 (niet geografisch gebonden) intern netwerk.

                      Meer over Managed IP VPN

                      Mobiel Breedband en Mobiel Internet

                       Met Mobiel Breedband en Mobiel Internet heb je toegang tot supersnel 4G mobiel internet om altijd en overal te kunnen werken op tablet of laptop.

                        SignaalPlus Business

                         Kantoorgebouwen worden steeds energiezuiniger. Een goede ontwikkeling, maar bepaalde constructies en moderne bouw- en isolatiematerialen dempen het mobiele signaal. Geen optimaal bereik en wegvallende gesprekken tot gevolg. Met Vodafone SignaalPlus Business is dit probleem opgelost. Deze dienst zorgt voor goede inpandige mobiele dekking en capaciteit.

                         Meer over SignaalPlus Business

                         Wij werken samen met DB+ omdat zij in staat is de klantwens te vertalen naar oplossingen die van waarde zijn nu en in de toekomst. Daarbij is DB+ uitstekend in staat om de klant te begeleiden en ondersteunen, waarbij klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Dit is de kern van de samenwerking van DB+ en VodafoneZiggo. Gregor Last, Manager Business Partner Sales, VodafoneZiggo

                         Een supersnelle verbinding

                         Altijd een supersnelle verbinding met DB+ en VodafoneZiggo. Hoe snel ben jij? Laat het zien op ons F1 circuit en win een reis naar dé grandprix.

                         Meedoen aan de actie