Vodafone Flex

Vodafone Flex is gebaseerd op SD-WAN technologie en kan op ieder netwerk worden aangesloten. Dus ook op de verbinding van een andere provider. De belofte? Binnen 24 uur ben je online.

Meer info over Vodafone Flex

Een verhuizing of een nieuwe vestiging openen kunnen mooie stappen zijn, maar gaan ook gepaard met een hoop bloed, zweet en tranen. Een grote uitdaging vormt nogal eens de oplevering van de internetlijn… En laat deze verbinding nu net een heel belangrijk onderdeel zijn voor je bedrijfscontinuïteit. Je wilt simpelweg (snel) bereikbaar zijn. Met Vodafone Flex kan dit.

Wat is Vodafone Flex?

Vodafone Flex is gebaseerd op SD-WAN technologie en kan op ieder netwerk worden aangesloten. Dit kan dus over een Vodafone verbinding zijn maar net zo goed over een verbinding van derden. Hoe snel kan dit geleverd worden? Binnen 24 uur kan het geregeld zijn!

Daarnaast ben je ook nog eens flexibel. Je kunt namelijk meerdere locaties koppelen tot 1 bedrijfsnetwerk. Dit kan over de hele wereld als het nodig mocht zijn. Uiteraard op een veilig en betrouwbaar netwerk.

De belangrijkste voordelen van Vodafone Flex

 • Binnen 24 uur aangesloten:
  Geen weken of maanden wachten, maar binnen no-time je nieuwe of bestaande vestiging aan je bedrijfsnetwerk toegevoegd;
 • Provider onafhankelijk:
  Nog een lopend contract bij je huidige provider? Geen probleem! Ook dan kun je Vodafone Flex afnemen;
 • Flexibel meerjarencontract:
  Geen zicht op toekomstige wensen? Geen probleem. Op- en afschalen kan binnen het contract en is zo geregeld. Zo heb je wel het prijsvoordeel van een meerjarencontract, maar zit je niet gevangen in een keurslijf;
 • Onbezorgde aanschaf:
  DB+ regelt alles! Wij beheersen zelf het volledige leveringsproces. Ook zijn wij uiteraard gewoon je eerste aanspreekpunt.

IP VPN

Met Vodafone Flex creëer je snel een veilig een betrouwbaar IP-VPN netwerk, waarmee je altijd en overal veilig toegang hebt tot je bedrijfsnetwerk. De data uitwisseling tussen jouw locaties gaat hiermee over je eigen privénetwerk. IP-VPN kan optioneel worden afgenomen en zorgt ervoor dat je veilig kunt communiceren tussen diverse locaties en dat locaties belangrijke voorzieningen kunnen delen. Denk hierbij aan servers, telefooncentrale of andere gemeenschappelijke apparatuur.

Meer weten over Vodafone oplossingen?

Wil je meer informatie ontvangen over de Vodafone oplossingen die wij kunnen leveren? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op!

Meer weten over Vodafone

Relevante artikelen

Whitepaper Vodafone Flex