Vodafone One Fixed

Met de oplossing One Fixed kun je eenvoudig gebruik blijven maken van je bestaande telefooncentrale en toch profiteren van de voordelen van bellen over een IP-dataverbinding. Hoe dat werkt lees je hier.

Je bereikbaarheid als organisatie hangt tegenwoordig af van één heel belangrijk ding: je internetverbinding. Het is je toegangspoort tot al je applicaties. Deze moet dus betrouwbaar zijn. Maar wat er over je internetverbinding loopt verandert door de jaren. Je wilt dus ook dat deze flexibel is. Vodafone One Fixed biedt je die betrouwbaarheid en flexibiliteit.

One Fixed: geschikt voor ISDN en SIP telefooncentrales

ISDN stopt. Voor veel organisaties is dit hét moment om over te gaan naar VoIP telefonie of Cloud telefonie. Een cloud oplossing waarin alle telefonie en/of IT diensten samenkomen en gekoppeld worden. Maar wat als je nu net een nieuwe ISDN telefooncentrale hebt aangeschaft of op dit moment om een andere reden absoluut nog niet klaar bent voor deze overstap? Het antwoord op deze vraag: Vodafone One Fixed!

Met de oplossing One Fixed kun je eenvoudig gebruik blijven maken van je bestaande telefooncentrale en toch profiteren van de voordelen van bellen over een IP-dataverbinding. Je huidige centrale praat alleen nog geen internet (technisch noemen ze dit SIP). Maar dit lossen we op. Met One Fixed verbinden we je telefooncentrale eenvoudig met het snelle, stabiele en betrouwbare breedbandnetwerk van Vodafone.

De belangrijkste voordelen van Vodafone One Fixed

  • Geschikt voor oude (ISDN) en moderne (SIP) telefooncentrales;
  • Geschikt voor meerdere vestigingen;
  • Behoud van je bestaande telefoonnummers;
  • Toekomstvast: voorsorteren op cloud telefonie Vodafone One Net;
  • Onbeperkt gratis onderling bellen;

Spraakkanalen

Binnen de oplossing bestel je het aantal spraakkanalen dat je nodig hebt. Dit is gelijk aan het aantal gelijktijdige telefoongesprekken die je moet kunnen houden. One Fixed wordt aangeboden met onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummers in Europa, maar er kan ook gekozen worden voor bellen tegen het hiervoor geldende tarief.

Voorsorteren op cloud telefonie

Met One Fixed haal je alles uit je bestaande telefooncentrale. Het is hiermee dus niet nodig om direct te investeren in een nieuwe centrale. One Fixed is een schaalbare oplossing, waarmee je een basis hebt om vast voor te sorteren op toekomstige communicatiebehoeften. Zo kun je One Fixed op termijn makkelijk migreren naar de Vodafone cloud telefonie omgeving: Vodafone One Net.

Meer weten over Vodafone oplossingen?

Wil je meer informatie ontvangen over de Vodafone oplossingen die wij kunnen leveren? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op!

Meer weten over Vodafone