Werken bij

Plezier in je werk staat voorop en we doen er alles aan om dat plezier te vergroten. Kom jij ons team versterken?

Wij zijn DB+ en wij leveren geïntegreerde telecom en IT oplossingen voor de zakelijke markt. Klinkt misschien ingewikkeld, maar eigenlijk zorgen we er gewoon voor dat mensen met elkaar kunnen communiceren. Altijd, overal en veilig.

Ons team bestaat uit ruim 65 mannen en vrouwen. Stuk voor stuk ambitieuze enthousiastelingen die net even dat stapje extra doen. Door te investeren in persoonlijke relaties met onze klanten bijvoorbeeld. Want als je iemand goed kent is het makkelijker om ‘m precies te geven wat hij nodig heeft.

Zo zijn we

We zijn bloedserieus over onze doelen, maar dat betekent niet dat het hier een stijve bedoening is. Integendeel zelfs. Plezier in je werk staat voorop en we doen er alles aan om dat plezier te vergroten (check ook ons Vitaal programma). Heeft dit alles een sterk ja-knikkend effect op jou? Dan kunnen we het vast prima met elkaar vinden.

Wij bieden ook nog:

  • een leuk salaris
  • een gezellige afsluiting van de week met een hapje en een tapje
  • leuke teamuitjes in het jaar en een vitaliteitsprogramma waar menig coach jaloers op is
  • en ook niet onbelangrijk: goeie koffie!

Onze vacatures:

Een open sollicitatie sturen? Dat kan! Stuur je sollicitatie + CV naar rnutbey@dbplus.nl t.a.v. Robin Nutbey.

Stage lopen of afstuderen? Ook dat kan! Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur je sollicitatie en CV naar rnutbey@dbplus.nl t.a.v. Robin Nutbey.

DB+ en Venéco gaan samen door!

Groei jij met ons mee?

Door onze samenwerking met Venéco worden we groter. Maar vooral ook completer! DB+ en Venéco gaan samen door en daarmee combineren wij 25 jaar ervaring in zowel telecom als IT. Onze krachten worden gebundeld en daarnaast betekent dit nóg meer kansen voor jou!  Maak kennis met Venéco.

Vind jij dat jouw talent kan bijdragen aan onze groei en ambities en wil je meebouwen aan onze plannen voor de toekomst? Dan horen we graag van je!

Vragen of meteen solliciteren? Neem contact op met Robin Nutbey via 0174-31 60 60 of mail haar